Dimarts, 19 de Gener de 2021

El llibre 'La cuina dels genis', editat per la URV, finalista d'un premi internacional sobre literatura gastronòmica

04 de Desembre de 2020, per Redacció
  • Detall de la portada del llibre

    Cedida

'La cuina dels genis. Arrels per al futur' ha estat seleccionat com un dels millors llibres en la categoria d’editorials universitàries dels Gourmand Awards 2020, un certamen internacional fundat l’any 1995 pel francès Edouard Cointreau, que selecciona els millors llibres de gastronomia i de vi del món.

Els guanyadors es coneixeran el proper mes de juny a la Paris Cookbook Fair que se celebrarà als jardins del Louvre Tuileries, a Paris. L’obra ha estat editada per la degana de la Facultat de Geografia, Marta Nel·lo, i Jesús Angla, del Departament de Gestió d’Empreses de la URV.

El llibre figura entre les 16 propostes seleccionades aquesta categoria i és l’únic escrit en català. Es tracta d’una eina turística basada en experiències gastronòmiques i culinàries al voltant de la ruta cultural d’El Paisatge dels Genis, que compta amb les figures de Pau Casals, Antoni Gaudí, Joan Miró i Pablo Picasso.

Experts coneixedors dels artistes, museus, professionals de la cuina i la gastronomia, productors del sector primari i la indústria agroalimentària i els principals agents públics gestors del turisme han treballat per oferir un recull de productes icònics del territori i de plats i creacions culinàries que reflecteixen el procés creatiu. El volum es pot consultar i descarregar gratuïtament a la web de Publicacions URV.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics