Els premiats d’enguany del Centre de Desenvolupament de l’Oli (CDO) als millors olis d’oliva verge extra han estat Olis Solé SL (en la categoria d’oli afruitat madur), Cooperativa Falset-Marçà (en la categoria d’oli afruitat verd dolç) i Vallespí Vidal – La Gaeta (en la categoria d’oli afruitat verd amarg). El jurat també ha reconegut altres olis atorgant tres accèssits i una menció especial a l’Escola Agrària de Gandesa.
Els guardons s’han lliurat dijous 19 de desembre al Palau Bofarull de Reus. L’acte ha comptat amb la presència de la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó; l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, el regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio i el responsable del subprograma d’Olivicultura, elaiotècnia i fruita seca de l’Institut de recerca i tecnologia alimentària (IRTA), Agustí Romero, que ha exposat la iniciativa ‘Cooking Lab’.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics