El cuiner català Jordi Servalls, tornat d'Àsia recentment, inicia un projecte de la mà del celler Ronadelles i obre les portes d'un nou restaurant a Cornudella del Montsant. Sota la direcció del celler, el recinte obrirà aquest dissabte, 29 d'octubre. La intenció és combinar el maridatge de vins amb la cuina creativa. El nou restaurant s'ha batejat amb el nom de 'Quatre Molins' i està situat al carrer Compte de Rius, 8, just a la carretera principal que travessa el municipi.
Jordi Servalls és un català amb una important trajectòria en l'àmbit internacional en cuina d'avantguarda. Nascut fa 47 anys a Sant Fruitós del Bages, ha estat el xef de restaurants com el T8 de Shanghai i ha aconseguit reconeixements com el 'Luxury & lifestyle award as top Asia Restaurant', el 'Top 3 restaurant 2015 Shangai Dinning City', o el 'World's Best 50 by Dinner's Academy', entre d'altres. Servalls assegura que ara vol apostar "per la gastronomia de proximitat i els productes propis de la terra".
Després d' anys d'experiència i una llarga trajectòria al capdavant de fogons internacionals, Servalls ara ha tornat a Catalunya per posar-se al capdavant d'aquest projecte amb què el Celler Ronadelles vol potenciar l'enoturisme i la gastronomia de qualitat a la comarca del Priorat.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics