Els set restaurants de la demarcació de Tarragona i Terres de l'Ebre que comptaven amb una Estrella Michelin l'any passat han aconseguit revalidar el seu distintiu. Els establiments reconeguts han estat Can Bosch (Cambrils), Racó de Diego (Cambrils), Villa Retiro (Xerta), Les Moles (Ulldecona), L'Antic Molí (Ulldecona), Deliranto (Salou) i Quatre Molins (Cornudella de Montsant). A més, s'incorpora el restaurant Citrus del Tancat (Alcanar), capitanejat pel xef Aitor López. Així s'ha conegut aquest dimarts al vespre, durant la gala Michelin 2025, celebrada a l'Auditori i Centre de Congressos Víctor Villegas de Múrcia.
Per altra banda, el xef de Vila-seca, Eduard Xatruch, manté les tres Estrelles amb el restaurant Dsifrutar de Barcelona, considerat un dels millors del món. Catalunya també ha sumat nous restaurants amb una estrella verda -la que en certifica la sostenibilitat. Es tracta del Bistrot 1965, de Castelló d'Empúries; Espacio Amunt, a Ulldecona; la Boscana de Bellvís, i el Restaurant 1497 a Vallromanes.
La constel·lació Michelin ha passat de puntetes per Catalunya en l'edició 2025, en què ha sumat una primera estrella a 9 nous restaurants i assoleix les 77 distincions totals. S'estrenen en la categoria el Citrus del Tancat a Alcanar; el Casa Nova de Sant Martí Sarroca; el Divinum de Girona; l'Esperit Roca a Sant Julià de Ramis; i el Voramar de Portbou. A Barcelona, pugen al carro dels monoestrellats el Fishology, el Mae, el Prodigi i el Teatro Kitchen&Bar. Es mantenen com a triestrellats l'ABaC, la Cocina Hermanos Torres, el Disfrutar i el Lasarte, al costat del gironí i veterà Celler de Can Roca. En la gala, celebrada a Múrcia i amb constants referències als afectats per la dana, s'ha anunciat que el Moments perd una de les dues estrelles.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics