Després de nou dies d'iniciar la 6a edició de l'Encarxofa't a Cambrils, aquest diumenge al matí ha tingut lloc el tast de 'paelles escarxofades' a la plaça del Pòsit del municipi costaner. Tot i el fort vent, desenes de cambrilencs s'han apropat a la zona per gaudir d'una jornada gastronòmica on la carxofa, "fortament arrelada al territori" és el producte estrella i el principal reclam.
Al llarg del matí, els diferents establiments participants han transportat les respectives paelles fins al Pòsit perquè l'organització les servís directament als assistents. Una tapa d'arròs que ha anat acompanyada per un tast de vi de la bodega 'Sommos' procedent de Barbastre (Osca). Una degustació que ha tingut un preu de 4 euros.
Visualitza un dels instants de la jornada:
.
Els aplegats a la plaça han pogut adreçar-se posteriorment als 28 restaurants col·laboradors, tots ells del municipi, per completar la jornada culinària amb menús encarxofats que oscil·len entre 22 i 50 euros. L'Encarxofa't s'allargarà fins al pròxim diumenge 25 de març.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics