Aquest dilluns s'ha presentat la VII edició del Gastrotour Salou 2018 al restaurant Rock&Grill, la tapa guanyadora de la passada edició. La ruta gastronòmica, que se celebra del 18 al 27 de maig, destaca per la gran varietat i qualitat de degustacions que s’ofereixen per part del teixit local. En aquesta setena edició el Gastrotoure comptarà amb la participació de 64 restauradors. Per aquesta edició, es tornarà a editar el llibret amb tota la informació en 4 idiomes (català, castellà, anglès i francès) buscant atreure clients i consolidar les rutes existents tot potenciant la gastronomia del municipi.
Els més petits també podran gaudir de l’experiència amb la ruta babyTour, dedicada en exclusiva a les degustacions infantils; per tal de permetre fer recorreguts en família i adaptant les tapes a tots els paladars.
Degustacions dolces, salades, per a petits i grans... i sobretot molta varietat de plats que se serviran amb un ‘quinto’ de Cervesa San Miguel es trobaran a diferents establiments de restauració del municipi per tan sols 2,50 euros. Els restauradors intentaran superar les degustacions de l’any passat, on es van servir fins a 100.000 degustacions.
Durant la presentació de la ruta gastronòmica, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha volgut agrair la gran implicació dels diferents restauradors i felicitar-los "per la degustació de sabors de Salou" que duran a terme durant aquests dies. Per la regidora de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç, Mercats i Consum, Martina Fourrier, “aquesta setena edició del Gastrotour es una de les més participatives i esperem superar les degustacions de l’any passat”. Es tracta d’un esdeveniment per poder gaudir en família on s’hi repartiran nombrosos premis. Fourrier, ha volgut agrair la gran implicació i confiança tant de San Miguel, com dels propis restauradors del municipi ja que sense ells aquest certamen gastronòmic no seria possible.
En aquesta edició s’ha mantingut el logotip, així com el format en el llibret per tal de consolidar-los i reforçar la marca Salou food experience.
Els premis
Pel que fa als premis, aquest any tots aquelles persones que facin 10 degustacions poden omplir la butlleta de darrere del programa, votar la millor tapa, la tapa més original, i el millor servei , i dipositar-la en les urnes distribuïdes en cadascun dels establiments participants i entraran en el sorteig de diferents premis.
Els comerciants s'hi impliquen
Un any més, l’Associació de Comerciants i empresaris de Salou ha volgut col·laborar amb el Gastrotour tot oferint el Shopping tour que consisteix en que als clients dels establiments associats els hi donaran una bossa prèvia compra. El seu president, Juli Vilaplana, ha destacat que enguany "es repartiran 3.000 bosses del Shopping Salou entre els establiments associats per gaudir d'una experiència de compra, que s'afegeix a l'experiència de degustar".
Amb l'objectiu d'involucrar més el comerç de Salou, els dies 1, 2 i 3 de juny, el Shopping Salou continuarà amb una repesentació de la moda del comerç local que substiturià la tradicional desfilada que es feia en una passaral·lela.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics