Guanya per la mínima davant un combinat andorrà

26 de Juliol de 2013, per Redacció
  • El CF Reus ha vençut a un combinat andorrà

Cedida

Emili Vicente ha fet jugar a tots els seus efectius, a excepció de Borja Abenia que arrossega molèsties a l’esquena. Triomf plàcid i per la mínima en les primeres proves en què, principalment, destaca el repartiment de minuts. En la primera part, el tècnic lleidatà del Reus ha donat sortida a Àngel, Ricky, Ñoño, Socías, Carlos Quesada, Marquès, Álex Colorado, Cuéllar, Àlex López, David Agudo i Dani Argilaga.

El conjunt roig-i-negre ha estat molt superior i ha tingut les millors oportunitats per aconseguir marcar però  les taules s'han mantingut fins la mitja hora de partit. Al minut 31, David Cuéllar ha fet l’únic gol del partit aprofitant una suau vaselina, desprès d’una bona combinació entre David Agudo i el mateix Cuéllar.

En aquest moment, Emili Vicente ha fet el primer canvi, fent entrar a Guillem en el lloc de Blasco a la porteria roig-i-negre. Només entrar, el jove porter del filial reusenc ha evitat el gol de l’empat de la Selecció d’Andorra, en el primer xut a porteria. Amb el 0 a 1, el domini dels reusencs s’ha incrementat i les oportunitats per ampliar la diferència s’han anat repetint a la porteria andorrana.

Debuten Jaume Sobregrau i Rubén Negredo

Ja en la segona meitat, Emili Vicente ha fet saltar a la gespa el següent onze: Carlos, Cuéllar, Ferran, Oscar, Taranilla, Ramón Folch, Marquès, Fran Carbia, Masqué, Victor i Asier Eizaguirre. Alhora, en els primers 15 minuts de la represa han deixat el terreny de joc Cuéllar i Marquès i han permès debutar amb la samarreta roig-i-negra Jaume Sobregrau i Rubén Negredo.

En aquest segon temps, el domini ha continuat sent dels homes de Vicente i les oportunitats més clares les tenien els davanters reusencs. Al final però, el marcador ja no s’ha mogut i el gol de Cuéllar ha servit per aconseguir la primera victòria en l’estrena del CF Reus Deportiu 2013-14. Els jugadors roig-i-negres finalitzaran, aquest divendres, la sessió de preparació a Rialp i tornaran cap a la capital del Baix Camp on, a partir de dilluns tornaran a entrenar-se a les instal·lacions de l’Estadi Municipal, en doble sessió.