El Nàstic torna a guanyar després de cinc jornades

01 de Desembre de 2013, per Camp d'Esports/ Grup de Diaris Digitals de Catalunya
  • Jesús Perera celebra el primer gol del Nàstic

Gimnàstic de Tarragona

El Nàstic ha trencat la dinàmica de cinc jornades sense guanyar i es torna a apropar a la zona alta. Així, els tarragonins sumen la primera victòria des que Moreno s’ha fet càrrec de l’equip en substitució de Santi Castillejo. Els tres anteriors partits del tècnic valencià van finalitzar amb empat.

Els grana han iniciat el partit amb tranquil·litat, controlant la pilota i sense donar cap sensació de ser un equip sotmès a pressió. Molt al contrari, els grana s’han posicionat correctament damunt la gespa i en cap moment han donat mostres de nerviosisme. Davant un equip com el Llevant B que ha mostrat bons propòsits i poc més, el Nàstic, sense cap tipus d’ansietat, ha anat a per el partit des del primer minut.

L’equip ha donat mostres de certa millora, sobretot a pilota aturada, però encara se li veu poc actiu en missions atacants i quan correspon replegar-se per passar a situació defensiva. El primer gol ha arribat al minut 27, quan Perera ha superat Leandro. Poc després, al minut 35, Giner ha enviat a la base del pal de la porteria del Levante B.

Els visitants han estirat lleugerament les línies a la segona part, però ha estat el Nàstic qui ha disposat del control de la pilota. Al minut 60 Pablo Marí ha rematat amb el cap una pilota provinent d’un córner fet efectiu per Giner per establir el 2 a 0. Moreno ha aprofitat aquesta circumstància per fer debutar aquesta temporada Javi Martínez, qui ha estat rebut amb aplaudiments.

Al minut 76 ha arribat una jugada que ha trencat el partit per els dos equips. El col·legiat ha assenyalat un penal en contra del Nàstic que ha estat transformat per Andy. El gol en contra ha anat acompanyat de l’expulsió del davanter Marcos que es trobava a la banqueta i el Nàstic s’ha replegat , la qual cosa ha permès el Levante B crear perill a l’àrea de Reina. Tot i això, el resultat ja no s'ha mogut.

El proper dimecres el Nàstic torna a la competició de Lliga. Els grana disputaran una nova jornada, en aquesta ocasió amb un dels equips de la zona alta com és l’Elche Ilicitano. El partit començarà a les 4 de la tarda.