Divendres, 28 de Juny de 2024

El Reddis dóna una alegria al futbol reusenc ascendint a Primera Territorial

El conjunt reusenc va vèncer diumenge el Valls per 1 a 2 en un partit molt polèmic

15 de Juny de 2008, per Jordi Garcia

En els primers minuts, el Valls havia sortit en tromba, però sense tenir ocasions clares de gol. A mesura que anaven passant els minuts el Reddis s'anava recuperant de l'embranzida inicial de l'equip local i començava a fer el seu joc.

En el minut 15, el Reddis reclamava un possible penal sobre Fran que l'àrbitre no va assenyalar. Un quart d'hora més tard, el Valls també va protestar una possible acció a l'àrea reusenca que el col·legiat tampoc va pitar.

La primera part va finalitzar amb el resultat inicial de 0 a 0.

La segona part fou moguda. En el 53 el vallenc Antonio era expulsat per doble amonestació. El partit va estar aturat durant 6 minuts ja que el jugador volia agredir l'àrbitre i aquest, molt pressionat pels jugadoes vallencs, semblava que volia anar-se'n als vestidors. El partit va continuar, però és al minut 63 quan arribaria el primer penal del partit, el llença Alberto, que acabava de sortir al camp, aconseguint el 0-1 favorable al Reddis.

En el minut 70, el penal, era aquest cop a favor de l'equip de l'Alt Camp i Ivan del Reddis també veia la segona groga, amb el que tots dos equips quedaven amb deu jugadors sobre el terreny de joc. Dani Neff va xutar i després que el porter reusenc refusés la pilota, el mateix Neff la va enfonsar al fons de la xarxa amb una acrobàtica "xilena" molt protestada pels jugadors blanc-i-blaus que entenien que el jugadors vallenc havia comès falta.

A falta de 6 minuts pel temps reglamentari, Amador veia la segona groga al interceptar un xut de Pau Coll que anava a porta i deixava l'equip local amb 9 jugadors. De nou, el veterà Alberto, aconseguia transformar el panal i situava l'1 a 2 en el marcador.

El final fou polèmic. En un córner, el jugador Marcos, del Reddis, rebia un cop de puny a la cara. Aquest fet va originar una picabaralla multitudinària entre jugadors, davant la qual, l'àrbitre, decidia anar-se'n als vestidors. Tot i així les 700 persones que omplien el Municipal del Vilar van quedar-se assegudes a la grada esperant si el col·legiat Serres Serres reprenia els set o vuit mints que quedaven de partit. Finalment s'informava que el partit es donava per acabat i els jugadors reddisencs començaven a celebrar l'ascens al camp i a la grada amb els afeccionats que havien pujat de Reus .El Reddis, veia com després d'un any a Segona Territorial, aconseguia de nou, el retorn a Primera de la ma de Fernando Ruiz, qui va ja va aconseguir fer pujar al Reddis ara fa dos anys amb una altra trepidant promoció davant el Torredembarra.