Dijous, 28 de Març de 2024
Vídeo
per Enviat per Jordi Pinyol Mercadé

Vídeo

Barricada en concert a Reus, a l'escenari de Barraques

Fragment de 9 minuts del concert que el grup basc Barricada va oferir a Reus, el 22 de juny de 2008, en el marc de les Barraques de la Festa Major de Sant Pere.


Vídeo

Fragment del concert de Fundación Tony Manero a Reus

Vídeo del concert que va oferir la Fundación Tony Manero en el primer dia de les Barraques de Festa Major, a l'espai del Roquís, el divendres 21 de juny de 2008.


Vídeo

Festa de cloenda dels cursos d'adults Marta Mata, del Mas Carandell

Video del sopar que va tenir lloc aquesta setmana a La Palma, amb la presència de professors, alumnes, la regidora d'Educació, Misericòrdia Dosaiguas, i l'alcalde, Lluís Miquel Pérez.


Vídeo

Graffiti a l'avinguda del Comerç

Mural fet a Reus per Foam Smar Edge Koe K20 Nas Dande DonNadie Coet i Leim. El vídeo és un extracte d'un documental encara en construcció.


Vídeo

Actuació de Blues de Picolat al 18è. Festival Reus Blues

El blocaire reusenc Jordi Pinyol, conegut a la Xarxa amb el nom de Dimoniet 1960, ens ha fet arribar un dels vídeos que sovint publica al seu canal de Youtube. En aquesta ocasió, és l'actuació de la...


Vídeo

Ball dels Gegants i la Mulassa de Reus en la celebració del Corpus 2008

El blocaire reusenc Jordi Pinyol, conegut a la Xarxa amb el nom de Dimoniet 1960, ens ha fet arribar un dels vídeos que sovint publica al seu canal de Youtube. En aquest cas, és el primer d'uns quants que...

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat



El més llegit