El Reus Deportiu perd contra el líder de la Copa Catalunya de bàsquet

24 de Març de 2013, per Vanesa Vall
  • El Reus Deportiu no ha pogut superar el líder de la categoria

Vanesa Vall

El Reus Deportiu no ha pogut aconseguir la victòria davant el líder de la Copa Catalunya de bàsquet aquest dissabte, i ha perdut per 56 a 99 contra el Pardinyes. Els reusencs han  plantat cara a l'equip lleidatà durant els dos primers quarts, però després del descans els visitants han sortit molt forts i han demostrat perquè lideren en solitari la classificació.

El primer període ha estat un intercanvi de cistelles entre els dos equips, amb un gran encert anotador i on el Reus ha fet els dos únics triples del partit. Al final del primer quart s'ha arribat amb el resultat de 17 a 20, un marcador que encara permetia al Reus Deportiu mantenir-se dins del partit.

Al principi del segon període els roig-i-negres han aconseguit igualar el marcador. Però a mesura que passaven els minuts, els jugadors interiors del Pardinyes han anat anotant fàcilment i han arribat al descans amb un avantatge de 10 punts.

En la represa, el Pardinyes ha ofert el seu millor joc, amb un gran encert des de la línia de tres, que els ha permès trencar definitivament el partit. En l'últim quart, conscient de la importància que tenen els propers partits, l'entrenador del Reus Deportiu ha donat minuts a jugadors menys habituals. Per la seva part, el Pardinyes, enlloc de relaxar-se, ha seguit jugant amb la mateixa intensitat, i s'ha arribat al final del partit amb el resultat de 56 a 99.