El Reus Deportiu venç l’Enrile Pas Alcoi per 2 gols a 6

26 de Maig de 2013, per Redacció
  • Imatge del partit entre el Reus i l'Alcoi de la primera volta

C.B.

Victòria del Reus Deportiu a la pista de l’Enrile Pas Alcoi (Alcoià), ja descendit, per 2 gols a 6, resultat que posiciona l’equip reusenc en el quart lloc a la classificació, a dos punts per sota del Mortiz CE Vendrell que també ha guanyat aquest dissabte al Fergo Aisa Sant Feliu.

El 0 a 1 ha arribat al minut 2 de partit amb un gol d’Albert Casanovas. Al minut 4, Raül Marín ha fet el segon, i un minut després el mateix jugador ha marcat el tercer. El quart del Reus l’ha aconseguit Albert Casanovas de penal al minut 12, i a un minut per arribar al descans, l’Alcoi ha escurçat distàncies mitjançant un gol de penal de Candanedo.

A la segona part, al minut 26 de partit, Jordi Adroher ha fet el cinquè gol del Reus, i al 38, de nou Candanedo ha tornat ha marcar per l’equip alacantí (2-5). Pocs segons després Jordi Adroher ha tancat el resultat amb el sisè del Reus.

La competició de l'OK Lliga queda aturada durant quinze dies per la celebració de la Final Four de la Lliga europea.