El Tecnol Reus diu pràcticament adéu a la victòria del torneig d'Angola

Els roig-i-negres han caigut clarament davant el Liceo i han superat amb facilitat l'Andes Talleres

27 d'Agost de 2009, per Redacció
  • El Tecnol Reus, en una imatge d'arxiu

Edel Martínez

El Liceo s'ha avançat en el marcador amb un gol de Grasas abans de finalitzar la primera part. Semblava que el Tecnol Reus sortiria amb més empenta a la represa, però dos gols ràpids de Payero i Pablo Alvarez han sentenciat el partit amb un parcial de 3 a 0. Els roig-i-negres han reaccionat però tan sols han aconseguit marcar un gol, de Francesc Gil. Barrerios, a falta de tres minuts per acabar el matx, ha fet el definitiu 4 a 1.

L'altre partit disputat aquest dimecres a Luanda (Angola) ha estat ben diferent pels homes de Domínguez. L'Andes Talleres no ha donat resistència als reusencs, que en finalitzar la primera part ja portaven un avantatge de quatre gols. Amb aquest marcador l'entrenador ha fet jugar a Roger Molina i els jugadors s'han relaxat, fet que ha provocat dos gols dels argentins. Finalment, però, Fernández i Bertolucci han posat les coses al seu lloc amb dues dianes més.

Les possibilitats del Tecnol Reus de guanyar el torneig d'Angola són mínimes ja que només queden dues jornades i el Liceo ha vençut en els seus tres partits. El pròxim encontre serà aquest dijous, a dos quarts de nou del vespre, davant la selecció d'Angola, que va aconseguir ser sisena al mundial celebrat a Vigo aquest estiu, la millor classificació de la seva història.