El conjunt reusenc guanya a Candelaria i el Noia fa el mateix a Weil

27 de Març de 2010, per Redacció
  • Imatge del partit jugat a Candelaria

Carlota Quinteiro

Els primers minuts han respost a les expectatives dels partits que són decisius. És a dir, amb un joc ràpid i moltes ocasions de gol per part dels dos equips. Gairebé aquesta ha estat la tònica de tota la primera part mentre s'ha desenvolupat el joc, ja que aquest s'ha aturat durant una bona estona per una averia elèctrica. El Candelaria i el Tecnol Reus han desplegat un hoquei de pressió i d’atac constant. En diverses accions, els jugadors Páez, Molet i els germans Sandro i Mirko Bertolucci han pogut marcat un gol. Per la seva banda, el Candelaria amb el seu jugador Silva, també ha disposat de bones ocasions de gol. Silva ha estat el jugador més destacat de l'equip portuguès. Al descans s'ha arribat amb l'empat a zero.

Els gols han arribat a la segona part. Sandro Bertolucci ha marcat el primer gol al minut 26, començant a posar les coses bé pel Tecnol Reus. L'avantatge del conjunt reusenc ha motivat que el Candelaria pressionés més per empatar. Silva i Fernández han pogut fer-ho en dues accions, però qui ha marcat de nou al minut 30 ha estat l’equip reusenc transformant una falta directa executada per Mirko Bertollucci. Deu minuts després Páez ha ampliat el marcador amb un tir des de fora de l’àrea. Amb el resultat còmode de 0 a 3, el Tecnol Reus s'ha dedicat a controlar el partit i a buscar algun gol més. Al minut 48, Sandro ha disposat d'una nova ocasió en una falta directa, però la bola ha estat aturada pel porter Matos. En els dos minuts últims, el Candelaria ha fet els seus gols. El primer en el llançament d'una falta directa a càrrec d’Oliva i el segon fet per Fernández.

Unes 500 persones han assistit al Pavilhao Escola Cardeal Costa Nunes de Candelaria.