Tot el públic, entregat a un singular espectacle de bàsquet

28 d'Abril de 2008, per Jordi Garcia
  • Els Harlem Globetrotters durant l'actuació

Georgina Balart

Poc abans de les nou del vespre comença l'espectacle amb la mascota Globie i música trepidant a tot volum que va acompanyar durant les dues hores que dura aquest partit, tot al més pur estil NBA. Al cap d'uns minuts surten a la pista, sota el deliri de les 3.500 persones que omplen el pavelló, els jugadors dels Washigton Generals i els HGT amb cortina de fum inclosa.

Mentre, un speaker molt cridaner ens posa al dia de les xifres de rècord dels HGT; 27.191 partits, 118 països visitats i 122 milions d'espectadors. Comença un partit molt singular amb l'absoluta seguretat que els HGB guanyaran. Recital de cistelles espectaclurars, esmaixades, triples i jugades divertidesque fan les delícies del públic més jove present al pavelló. Tot ben amanit amb nombroses aparicions de nens del públic a la pista que contrubueixen a donar encara més vitalitat a aquest trepidant espectacle.

L'únic que ens va poder apropar a un partit de veritat va ser la lleu lesió del número 18 dels HGT, Hi Rise, a la segona part, que per breus instants va dibuixar una cara de preocupació entre els seus companys.Tal i com tothom esperava, victòria dels HGT per 74 a 58 contra uns Generals, condemnats a la derrota eterna. Al final del partit, signatura d'autògrafs i sessió fotogràfica.