L'Alnimar Reus bat al Tenerife per 2 a 5

30 d'Abril de 2008, per Josep Gallofré
  • Toni Sánchez ha estat autor de 4 gols

Josep Gallofré

Aquesta eliminatòria dona molt que parlar. L'equip insular, semblava que tingués presa la mida al conjunt reusenc. Els blanc i blaus han intentat sortir a la pista amb el cap fred per intentar plantar cara a l'Alnimar.

L'equip local ha mantingut el Reus a ratlla durant gairebé tota la primera part. Però a falta de 5 minuts per acabar, ha aparegut un inspiradíssim Toni Sánchez que ha aconseguit dos gols consecutius, fent així el 0 a 2 abans d'acabar els primers vint-i-cinc minuts.

Als inicis del segon temps, i quan el Tenerife encara no s'havia aposentat a la pista, el mateix Sánchez ha fet el 0 a 3 que donava tranquil·litat a l'equip visitant i deixava l'encontre gairebé sentenciat.

Els illencs han intentat buscar tímidament la portera de Trabal. Només Costa en el minut trenta tres ha aconseguit batre-la. El gol dels locals no ha servit de res, Páez un minut més tard, aconseguia el quart gol reusenc.

Toni Sánchez a posat punt i final a la seva gran actuació, marcant l'un a cinc a falta de 6 minuts pel final. Rodriguez ha fet el segon pels de casa que ja no ha servit per a res a falta de tres minuts.

Amb aquesta victòria l'Alnimar Reus pot respirar una mica més i tenir la tranquil·litat que, si guanya dijous a les vuit del vespre (hora peninsular) estarà classificat per la següent fase. En cas de perdre, el partit de desempat seria al Palau d'Esports reusenc.

CEMEX TENERIFE: Nicoletti, Josama Alen, Sergio Burgoa, Xavi Costa, Ángel Rodríguez –Quintet inicial– Miguel Ángel Sánchez, Jordi Creus i Jordi Ferrer.

ALNIMAR REUS DEPORTIU: Guillem Trabal, Negro Páez, Jordi García, Xavier Caldú, Pedro Gil–Quintet inicial–Toni Sánchez, Marc Gual i Jordi Molet.

GOLS: 0-1 Toni Sánchez (20’); 0-2 Toni Sánchez (23’); 0-3 Toni Sánchez (26’); 1-3 Xavi Costa (33’); 1-4 Páez (34’); 1-5 Toni Sánchez (44’); 2-5 Ángel Rodríguez (47’).