Divendres, 29 de Març de 2024

2.300 escolars se citaran a la 38a Olimpíada escolar, del 6 al 27 de març

S'hi aplegaran una cinquantena de centres educatius del Camp i l'Ebre

13 de Febrer de 2020, per Redacció
  • Llauradó i Pellicer, a la sala Santa Llúcia, amb el cartell de l'Olimpíada de fons

    Cedida

La 38a Olimpíada escolar de Reus s’ha presentat aquest dijous 13 de febrer a la sala Santa Llúcia, amb l’assistència de l’alcalde, Carles Pellicer; el president del Consell esportiu del Baix Camp, Josep Llebaria; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; i el regidor d’Esports, Josep Cuerba, a més de diferents representants d’entitats esportives i dels centres educatius participants. 51 centres educatius de les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre inscrits en aquesta edició participaran en la nova edició de l’Olimpíada, que del 6 al 27 de març ompliran d’activitats les diferents seus. Un any més, la competició estarà reservada per a les categories aleví i benjamí, i hi participaran uns 2.300 escolars.

L’acte d’inauguració tindrà lloc el divendres 6 de març a les 7 de la tarda al pavelló olímpic; mentre que l’acte de cloenda será el divendres 27 de març a la tarda al Club natació Reus Ploms.

Més esports

L’Olimpiada escola suma dos nous esports en aquesta edició. Es tracta del tennis taula i els escacs, que s’afegeixen a: atletisme, gimnàstica rítmica, bàdminton, natació, cursa familiar, tennis, patinatge, hoquei 3, minibàsquet, futbol set, bitlles catalanes, futbol sala i minihanbol. 

Durant l’acte de presentació de la 38a edició de l’Olimpiada escolar s’ha fet el lliurament de diplomes als finalistes del concurs per escollir el cartell d'aquesta edició i s’ha i presentat el cartell de l’edició d’enguany, que enguany és un muntatge amb les propostes dels 12 finalistes.

L’Olimpíada mantindrà la promoció dels valors positius de l’esport a través del premi Targeta Verda, el programa del Consell esportiu del Baix Camp i de l’Ajuntament de Reus que té com a objectiu premiar actituds positives durant la competició. En el transcurs de l’acte de presentació de la nova edició de l’Olimpíada s’han lliurat els premis del programa Targeta Verda 2019. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics