Dijous, 22 de Febrer de 2024

Assemblea general ordinària del Consell Esportiu del Baix Camp

22 de Gener de 2021, per CEBC
  • Logotip de l'entitat

    CEBC

Tal i com assenyalen els articles 11 i 12 dels seus estatuts, el president del Consell Esportiu del Baix Camp pot convocar assemblea general ordinària, com a mínim una vegada l’any per tractar assumptes propis de la gestió habitual de l’entitat. Segons l’article 7 dels esmentats estatuts, a) l’Assemblea General és l’òrgan superior de participació i representació del Consell Esportiu del Baix Camp, la qual està integrada per tots els seus membres amb dret a vot.

L’article 8 diu: l’Assemblea General del Consell Esportiu del Baix Camp la constituiran les entitats esportives, els centres escolars i les institucions públiques que participin en l’activitat esportiva escolar o hi donin suport, és a dir, ajuntaments, entitats municipals i Consell Comarcal, de la manera següent:

a) un representant de cada centre, associació esportiva o escolar i club de la comarca o àmbit territorial corresponent que participi en els Jocs Esportius Escolars de Catalunya o en les activitats que en aquest camp es duguin a terme al Baix Camp.

b) un representant de cada federació esportiva catalana que participi en l’organització dels Jocs Esportius Escolars de la comarca, corresponent a la seva modalitat esportiva.

c) un representant de l’ajuntament o entitat municipal de gestió esportiva de cada localitat o zona de competició que col·labori en els Jocs Esportius Escolars.

d) tres representants del Consell Comarcal del Baix Camp.

Les entitats que assenyalen els punts a) i b) han d’estar inscrites o adscrites al Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat. Per tot això, Ernest Aymamí Huguet, president del Consell Esportiu del Baix Camp, convoca assemblea general ordinària, amb el següent ordre del dia:

Aprovació de la memòria esportiva del curs 2019-2020 Liquidació del pressupost i aprovació del tancament comptable del curs 2019-2020

Aprovació del pressupost del curs 2020-2021

Facultar, per part de l’assemblea, a la comissió directiva per què aquesta pugui renovar, sol·licitar, tramitar i signar operacions de crèdit i d’altres tipus amb les entitats bancàries, si la comissió directiva ho considera necessari i ho aprova.

L’assemblea general ordinària del Consell Esportiu del Baix Camp, tindrà lloc el dia 10 de febrer de 2021, de forma telemàtica a les 19.00 hores en primera convocatòria i a dos quarts de 8 del vespre en segona convocatòria.

Per poder assistir a aquesta assemblea caldrà sol·licitar l’enllaç de la reunió al següent correu electrònic: jbartoli@cebc.cat , fins a la mitjanit del dia 8 de febrer de 2021. Per tenir dret a veu i vot en l’Assemblea General del Consell Esportiu del Baix Camp, s’ha de ser el representant legal de la institució, entitat o organisme corresponent.

En cas que el representant legal no sigui l’assistent, el seu substitut només el podrà representar –amb veu i vot-, si també forma part de la institució, entitat o organisme corresponent, i amb un escrit d’autorització del representant legal. En cap cas es podrà acceptar el vot per correu o delegat.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics