Els roig-i-negres superen per 3 gols a 2 la UD Salou B

05 d'Abril de 2021, per Redacció
  • Formació del CF Reus RN, aquest passat diumenge, al camp del Pare Manyanet

CF Reus RN

El CF Reus Roig-i-Negre ha tingut una gran estrena aquest diumenge en el seu primer partit de la temporada jugant com a local al camp del Pare Manyanet. Els reusencs s’han imposat per 3 gols a 2 a la UD Salou B i han aconseguit el primer triomf de la temporada.

Ha estat una victòria soferta en què els reusencs han sabut contrarestar els gols dels visitants. Els salouencs s’han avançat ben d’hora i els del Baix Camp han aconseguit empatar abans del descans per mitjà de Baldé. A la represa s’ha repetit el mateix guió i els roig-i-negres, amb un gol de Hasan, han posat el 2 a 2 al marcador. La igualtat s’ha mantingut fins a deu minuts per la conclusió, amb un gol d’Ibrahim que ja havia avisat poc abans amb un xut al pal.

El tècnic del CF Reus Roig-i-Negre, Alberto Marina, que s’ha estrenat a la banqueta, ha afirmat que “ha estat un partit molt complicat i hem lluitat fins el final. Hem aconseguit una bona victòria davant l’afició que ha animat l’equip. Ara cal mirar cap amunt i seguir escalant posicions a la taula”.

Per la seva banda, el capità de l’equip, Sergi Candelario ha explicat que el debut a casa ha estat “inoblidable”. “Estic orgullós de l’equip perquè no hem baixat els braços, hem lluitat fins el final i hem sabut donar la volta al marcador. Cal seguir amb aquesta actitud en cada partit”.

L’himne del Reus Roig-i-Negre

Abans d’iniciar el partit ha sonat el nou himne del CF Reus Roig-i-Negre, creat per la junta del club i interpretat per Òscar Huete. En el partit hi ha estat present el regidor d’Esports, Pep Cuerba i el regidor portaveu del PSC, Andreu Martín. Més d’un centenar de persones han presenciat el partit.