Dissabte, 13 de Juliol de 2024

Derrota per la mínima del Reus Deportiu Virginias a Riazor

17 d'Octubre de 2021, per
  • Manu Bouteira

El Deportivo Liceo i el Reus Deportiu Virginias no van decebre a Riazor, davant unes 2.000 persones. Un dels partits clàssics de l’hoquei patins que va tenir emoció fins al final amb una victòria ajustada de l’equip gallec per 4-3. Les alternatives al marcador van ser constants durant tot el partit.

Primera part amb domini

Els gallecs es van avançar amb un gol de penal de l’exroig-i-negre Àlex Rodríguez, al minut 4 de joc (1-0). Cinc minuts després, el xilè Diego Rojas va empatar, després d’una bona assistència de Raül Marín (1-1). Tot seguit, el també exroig-i-negre, Carballeira va ser amonestat amb blava, però Marín no va poder superar el porter Grau en el llançament. Amb superioritat numèrica a la pista, ‘Checco’ Compagno va enviar la bola al fons de la xarxa, després d’una passada de Marc Julià al segon pal (1-2).

El Liceu, molt carregat de faltes, va tenir dificultats per imposar el seu joc. Però va aconseguir aprofitar un contraatac per igualar a dos. Jordi Burgaya va ser l'autor del gol en rebre la bola de Dava Torres. Abans del descans, Julià va conduir amb velocitat i va tornar a assistir, aquesta vegada a Ferran Giménez per fer pujar el 2-3 al marcador.

Remuntada local

Al començament del segon temps, el Liceo Deportivo va cometre la desena falta, però Marc Julià no va poder batre a Grau. El resultat ho va deixar tot obert per a una emocionant segona meitat, en què el Deportivo Liceo intensificava la seva ofensiva fins que va aconseguir recuperar-se en els darrers vuit minuts de partit. Càndid Ballart va aturar una falta directa a Rodríguez, després que Marín rebés una targeta blava. Dava Torres va llançar la bola al pal i els àrbitres van anular un gol d’Adroher per haver tocar la bola amb el patí.

La igualtat va tornar a regnar sobre el parquet de Riazor. No va ser fins a la recta final del duel, quan l’equip gallec van capgirat el resultat amb dos gols de Marc Grau.