El CF Reddis passa per sobre de l'Altafulla

13 de Novembre de 2021, per Reusdigital.cat
  • Imatge del CF Reddis

CF Reddis

Victòria plàcida del CF Reddis per 0 gols a 5 al camp de l'Altafulla. Els reusencs aconsegueixen un nou triomf de forma contundent que el manté a la zona alta de la classificació.

Uri Benito ha avançat al Reddis al minut 28. El conjunt de Marc Carrasco jugava a plaer i fruit del domini ha arribat el segon gol deu minuts després, obra d'Adri Jiménez.

Al descans s'ha arribat amb el 0 a 2 a favor dels visitants. Tot just iniciar-se la represa, Cholo feia el tercer. Al minut 58 arribava el 0 a 4, mitjançant un penal transformat per Erik González.

El cinquè i definitiu gol l'ha marcat Unai Borrero al minut 78, davant d'un Altafulla totalment desinflat. Els locals han acabat amb un jugador menys per l'expulsió de Gallo.