Dimecres, 24 d'Abril de 2024

El Porto primer finalista de la Lliga Europea d'hoquei patins

El Reus buscarà l'accés a la final aquesta tarda davant el FC Barcelona a partir de dos quarts de 5 de la tarda

12 de Maig de 2018, per Redacció
  • L'amfitrió FC Porto ha superat a l'Sporting i es planta a la Final de la Lliga Europea

FC Porto

El FC Porto s'ha convertit en el primer finalista de la Lliga Europea en superar a l'Sporting de Lisboa per 5 gols a 2 aquest dissabte el migdia al pavelló Dragão Caixa, seu conjunt blanc-i-blau, amfitrió de la competició. Aquesta tarda el Reus intentarà superar el FC Barcelona a la segona semifinal i plantar-se a la final davant el Porto.

El conjunt blanc-i-blau, entrenat per l'exroig-i-negre Guillem Cabestany, ha dominat de cap a peus el primer període i en tan sols dotze minuts ha perforat fins a tres vegades la porteria del conjunt lisboeta amb dues dianes d'Helder Nunes i un llançament de penal convertit per Gonçalo Alves, màxim golejador de la competició amb 16 dianes. Als primers 12 minuts ja guanyava per 3-0 amb dues dianes d'Helder Nunes i un llançament de penal transformat per Gonçalo Alves.

Quan faltava poc més de 4 minuts per marxar al descans, l'Sporting ha gaudit d'una gran ocasió per retallar distàncies, però el català Ferran Font ha enviat la bola al travesser. Ha estat un clar avís del que vindria un minut més tard. El gallec Toni Pérez ha superat al porter del Porto, Carles Grau, amb un rematada des del lateral de l'àrea. Amb el 3 a 1 s'ha marxat al descans.

En la represa l'Sporting ha obert més el joc però no ha estat capaç de donar la volta al marcador i el Porto gairebé ha sentenciat el partit amb dues dianes més de Ton Baliu, després d'aprofitar un contracop, i de Rafa en una falta directa (5-1). A pocs minuts del final, de nou el gallec Toni Perez ha superat Carles Grau, tot fent el definitiu 5 a 2. Un  gol, però, que només ha servit per maquillar el resultat.