El femení de la FFBR tanca la primera volta amb una nova victòria

29 de Gener de 2023, per Reusdigital.cat
  • Imatge de l'encontre entre la FFBR i el Morell

Xavi Guix

El primer equip femení de la FFBR ha guanyat aquest diumenge per 3-1 al Morell CD. En la primera part, el Morell ha dificultat molt el joc al Reus, amb una pressió alta que ha fet que l’equip visitant s’avancés en el marcador, amb un gol de Jenni Vancells, al minut 19. Un minut després, Natàlia Álvarez ha empatat a 1.

En la segona part, el Reus femení ha canviat l'estil de joc, aprofitant que la defensa del Morell estava avançada, i ha buscat passades a l'espai que han desencallat el partit a favor seu. Cal destacar la pilota que Sara Azzouz ha tret sota pals i els gols de Naiara Sorribes (’47) i Irat Lazcano (’56) que han donat la victòria reusenca.

El femení de la FFBR tanca la primera volta ocupant el primer lloc a la classificació, amb 49 punts. El pròxim diumenge, les reusenques rebran a casa el Ribes.