Empat entre el Martorell i el Reus FC Reddis

29 de Gener de 2023, per Reusdigital.cat
  • Imatge del partit entre el Martorell i el Reus FC Reddis

Andrés Romero

El Reus FC Reddis ha tret un punt de la seva visita al camp del Martorell (2-2). Els reusencs han hagut de capgirar el marcador en dues ocasions, mitjançant Sergi Moreno i Álex.

L’encontre s'ha iniciat amb un gol anul·lat al visitant Sergi Moreno. El Martorell s'ha avançat en el marcador al minut 21, i ha aconseguit defensar el resultat fins a la represa, tot i la insistència dels homes de Marc Carrasco.
Al minut 54 Sergi Moreno ha definit perfectament per igualar el resultat. Tot i això, poc ha durat l'alegria als reusencs, ja que sis minuts després el Martorell ha fet el 2 a 1. Els següents, han estat minuts bojos i el Reus FC Reddis ho ha aprofitat per igualar el partit, mitjançant Álex.

Els reusencs han buscat el tercer gol sense sort, tot i disposar de clares oportunitats. Al minut 90, el porter reusenc Verdejo ha salvat el seu equip amb una gran aturada.

El Reus FC Reddis se situa segon a la classificació, amb 33 punts, empatat amb el Valls.