El Roig-i-negre FC empata amb el Ràcing Bonavista

29 de Gener de 2023, per Reusdigital.cat
  • Alineació inicial del Roig-i-negre FC

Cedida

El Roig-i-negre FC ha empatat a 1 gol contra el Ràcing Bonavista, en el partit jugat aquest diumenge al migdia. L’equip reusenc s’ha presentat amb moltes baixes, però, tot i això, ha aconseguit puntuar. En una errada comesa pels roig-i-negres, Tounkara ha marcat el primer gol tarragoní, al minut 28. A la segona part, el Roig-i-negre FC ha millorat i en una de les ocasions, Cheikh Seck ha fet el gol de l’empat, al minut 79.

L’equip reusenc també és notícia pel seu nou nom, Roig-i-negre FC, i el seu nou escut. Els canvis han estat aprovats recentment per l’assemblea de l’entitat.

Pel que fa a la resta d’equips reusencs de Tercera Catalana, el Mas Pellicer va guanyar al camp de l’Icomar per 2-5, i la Unió Astorga va perdre per 2-0 a l’Hospitalet de l’Infant.