Dissabte, 20 d'Abril de 2024

El Reus B Cambrils no aixeca el cap

El filial roig-i-negre, tot i avançar-se al marcador, no ha evitat la tercera derrota consecutiva al camp del Martinenc

23 de Setembre de 2018, per
  • Imatge d'arxiu del filial roig-i-negre

CF Reus

El CF Reus B Cambrils no ha pogut sumar cap punt en la seva visita al camp del FC Martinec (2-1). Tot i avançar-se en el marcador a la primera part gràcies a una diana d'Ernest Forgas, els nois d'Albert Company no han pogut mantenir l'avantatge i el conjunt barceloní s'ha acabat enduent el triomf.

En els primers compassos, tots dos equips han gaudit d'ocasions per estrenar el marcador, destacant una pilota al pal de l'equip local. Tot i això, ha estat el filial roig-i-negre qui ha aconseguit posar-se per davant. Ho ha fet al minut 34 mitjançant Ernest Forgas amb un xut imparable pel porter barceloní. Per desgràcia, el 0-1 a l'electrònic no ha durat massa, ja que el Martinenc ha igualat de nou l'enfrontament gràcies a un tir creuat de Roland al minut 41. En un tram final de la primera part fatídic, el local David López ha capgirat el resultat al minut 45, establint el 2-1.

A la segona meitat, el CF Reus B Cambrils ha buscat el gol de l'empat, però s'ha topat amb la defensa i el porter del Martinenc, que han fet bo els dos gols anotats a la primera meitat. El filial roig-i-negre no ha pogut perforar la porteria rival ni amb l'expulsió del local quan el partit estava pràcticament sentenciat, al minut 88.

Amb aquesta derrota, el conjunt entrenat per Albert Company cau a mitja taula, situant-se a la 13a posició amb 7 punts. Diumenge vinent a les 18.00 hores, el CF Reus B Cambrils intentarà tornar al camí del triomf en la visita del Figueres al Nou Municipal de Cambrils.