El Reus cau a la final de la Copa Intercontinental amb el Benfica

El Benfica es proclama campió després de derrotar al Reus per 5 gols a 3

• El Benfica aixeca la Copa Intercontinental a Reus

Joan Gomis

• El Benfica celebra la victòria segons després de finalitzar el partit

Joan Gomis

El Benfica és el campió de la Copa Intercontinental 2017. Els reusencs han perdut per 5 gols a 3 a la final en un partit molt igualat. Jordi Adroher, amb quatre gols, ha estat un dels jugadors destacats del partit i de la victòria dels portuguesos.

La igualtat ha predominat al llarg de la primera meitat. Els portuguesos han pressionat l’àrea reusenca i al minut 13 han disposat d’un penal que Càndid Ballart ha aturat. Instants més tard, al 18, el penal ha estat favorable al Reus i l’especialista reusenc, Albert Casanovas, no ha fallat i ha marcat el 0 a 1.

En el segon temps, les jugades a bola aturada han protagonitzat els primers minuts. Els reusencs han provat la porteria d’Henriques però l’ex porter roig-i-negre ha destacat en nombroses ocasions amb solidesa. Al 29, Jordi Adroher, de penal, ha tornat a establir l’empat.  Amb l’1 a 1, el penal ha arribat a l’àrea d’Henriques  i Casanovas no ha perdonat i ha establert l’1 a 2.  En la següent jugada els portuguesos han comès la desena falta i Marín ho ha provat amb la directa, però Henriques ha aguantat bé i ha evitat el gol.

Jordi Adroher ha tornat a aparèixer i amb dos minuts ha marcat dos gols establint el 3 a 2. El Benfica s’ha mostrat còmode en el joc i ha pressionat l’àrea reusenca. Ballart ha destacat en una jugada d’un dos contra u. Raül Marín, al 38,  ha tornat a igualar l’electrònic amb el 3 a 3. Els darrers minuts de partit han estat decisius. Walter Neves ha fet el quart al 48 i Adroher, des de falta directa,  ha fet el cinquè i definitiu. Amb el 5 a 3 en el marcador, el Benfica s’ha proclamat campió de la Copa Intercontinental 2017.

Aquesta crònica rep la col·laboració de Molí d'Oli Gasull, raval de Robuster, 31, de Reus.