Els roig-i-negres han guanyat per 4 gols a 6 al Pavelló Olímpic de Vic

24 de Desembre de 2017, per Clàudia Bonet
  • Foto d'un partit entre el Reus Deportiu i el CP Vic

Clàudia Bonet

El Reus Deportiu s’ha imposat per 4 gols a 6 al conjunt osonenc. Els reusencs han capgirat el marcador i amb un Marc Torra, encertat de cara porteria amb tres gols, han aconseguit emportar-se els tres punts. Els de Jordi Garcia recuperen el camí de la victòria i se situen tercers a nou punts del líder, el Coinasa Liceo. Aquest triomf també els permet ser caps de sèrie de la Copa del Rei. El pròxim partit del conjunt reusenc serà en la competició europea, el dia 30 de desembre, a les vuit del vespre, contra el Viareggio a Sant Sadurní d’Anoia.

Joan Salvat ha avançat als reusencs amb una diana al minut 5. La resposta dels locals ha arribat set minuts després amb un gol de Jordi Urbano que tornava a establir la igualtat al marcador. Els darrers minuts de la primera meitat han estat intensos. Al 18, Jordi Urbano ha tornat a aparèixer per avançar al conjunt osonenc amb el segon. Al darrer minut, Albert Grau ha fet el tercer dels locals, però Marc Torra ha respost ràpidament establint el 3 a 2 abans del descans.

Tot just a l’inici del segon temps, Marc Torra ha tornat la igualtat a l’electrònic amb el 3 a 3. Al 35, els osonencs han comès la desena falta i Raül Marín, l’especialista de la directa, l’ha transformat amb el 3 a 4.  Un minut més tard, Marc Torra ha fet el cinquè i el seu tercer gol de la jornada. Àlex Rodríguez ha vist una blava, al 38, i Jordi Urbano ho ha provat amb la directa, però Càndid Ballart ha aturat el tir.

Al 42, els locals han comès la quinzena falta i Marín, una vegada més, des de tir directe, ha marcat establint el 3 a 6. Dos minuts abans del xiulet final, Mia Ordeig ha fet el 4 a 6 definitiu. Amb aquests vitals tres punts, els de la capital del Baix Camp se situen tercers amb 30 punts, a set del FC Barcelona, segon, i a nou del líder, el Coinasa Liceo.

CP Vic: Octavi Tarres, Mia Ordeig, Borja López, Jassel Oller i Albert Grau – cinc inicial- Jordi Urbano

Reus Deportiu: Càndid Ballart, Joan Salvat, Romà Bancells, Albert Casanovas i Marc Torra – cinc inicial – Raül Marín, Àlex Rodríguez.

Àrbitres: Antoni Ribó i David Calonge.