Dijous, 15 d'Agost de 2024

El Reus Deportiu cau contra el Lleida en el primer partit de quarts de final de l'OK Lliga (3-5)

15 de Maig de 2022, per Josep Cartanyà
  • Imatge del partit entre el Reus Deportiu i el Lleida

El Reus Deportiu Virginias ha perdut el primer partit dels quarts de finals del play-off de la Parlem OK Lliga contra el Lleida Llista (3-5). Els jugadors de Jordi Garcia han fet un partit espès i la reacció a la segona part ha arribat massa tard. Amb aquesta derrota, el Reus perd el factor pista i està obligat a guanyar el segon partit que es disputarà a Lleida, si vol forçar un tercer i definitiu partit a Reus.

Primera part implacable del Lleida

El Lleida Llista s'ha avançat, al minut 3, amb un gol de Roberto Di Benedetto (0-1). Dos minuts després, els de la capital del Segrià ampliaven distàncies mitjançant un gol de ganxo de Joan Cañellas davant Martí Zapater (0-2). El Reus Deportiu no trobava el camí del gol i això ho ha aprofitat l'equip visitant, al 13', per fer el tercer, obra de d'Oriol Vives.

Al minut 23, una acció de Di Benedetto ha provocat una picabaralla entre jugadors d'ambdós equips, abans d'arribar al descans. Finalment l'àrbitre ha sancionat el jugador francès amb la targeta blava i amb dues més a David Gelmà (Reus) i Oriol Vives (Lleida) per protestar. Marc Julià no ha pogut batre Martí Serra en el llençament de la directa. Així s'arribaba a la mitja part.

Ja a la represa, Checco Compagno ha vist una blava al 33, però Vives no ha pogut superar a Martí Zapater. Al minut 39, Jordi Badia protagonitza un contracop en solitari i acabar fent pujar el 0-4 per al Lleida.
Un minut després, el Lleida comet la desena falta d'equip i Compagno aconsegueix transformar el primer gol roig-i-negre amb la directa (1-4).

Les targetes blaves seguien caient al Palau d'Esports. Aquest cop, al 41', el jugador amonestat ha estat Pablo Del Río del Reus Deportiu. El capità del Lleida, Andreu Tomàs, ha errat la falta directa. Però al minut 42, Oriol Vives ha etzibat un llençament potent i creuat des de l'exterior de l'àrea reusenca, que ha batut Zapater (1-5).

La reacció del Reus arriba tard

Encara que tard, el Reus ha reaccionat. Al minut 47, Sergi Aragonès serveix una bola a Marc Julià, que ha fet un "aixeca i pica" per marcar i reduir distàncies (2-5). I al 48, el mateix Julià fa una passada de la mort des del darrera de la porteria de Serra, que Joan Salvat ha caçat al vol per anotar el tercer del Reus (3-5).
El Lleida ha sapigut gestionar els darrers dos minuts de partit i s'ha emportat la victòria i el factor pista.