Dimecres, 24 de Juliol de 2024

El Reus Deportiu empata amb el Calafell i cau eliminat de l'Hoquei Lliga Catalana

09 de Setembre de 2015, per Redacció
  • Instant del partit entre Reus Deportiu i CP Calafell

El Reus Deportiu ha empatat a 4 gols, aquest dimarts, contra el CP Calafell (Baix Penedès) i diu adéu a l'Hoquei Lliga Catalana. El reusenc Joan Salvat inaugurava tot just al minut 3 el marcador després d'una assistència de Marc Coy. El Calafell ha intentat empatar ràpidament el partit i durant els primers minuts ha estat qui dominava el joc en atac.

Al minut 21, el Calafell empatava el partit amb un bon remat de Jordi Gabarra. El Reus, que fins aquell moment havia jugat més relaxat, ha despertat i ha començat a controlar el partit amb jugades d'atac. En una d'aquestes, Raül Marín avançava de nou als reusencs quan faltaven només 40 segons per a la mitja part.

El segon temps començava igual que el primer per al Reus Deportiu. Marc Coy culminava una llarga possessió amb el 3 a 1 a favor dels roig-i-negres. S'han vist llavors els millors minuts dels homes d'Enrico Mariotti, generant ocasions de perill, i solament el porter del Calafell, Xavi Andreu, i els pals han evitat que el Reus ampliés la seva avantatge. Després d'un inici de segona part molt intens, el partit s'ha estabilitzat, i tot i que cap dels dos equips ha dominat clarament, han tingut ocasions per sumar algun gol més.

Aquesta estabilitat s'ha trencat quan, a falta de 6 minuts per acabar el partit, una doble targeta blava per als jugadors del Calafell Jordi Gabarra i Oriol Palau ha deixat el Calafell amb dos homes menys durant uns minuts. Aquesta circumstància la va aprofitar Joan Salvat per situar el seu segon gol de la nit.

Quan la victòria semblava segura, el Reus Deportiu l'ha deixat escapar. La desena falta del conjunt roig-i-negre l'aprofitava Ricard Valverde per situar el 4 a 2 al marcador. El mateix Valverde acabaria de fulminar el Reus amb dos gols més, pràcticament consecutius, en dues jugades de contracop.

Sensació amarga al final d'un partit que els homes d'Enrico Mariotti han controlat, però que han deixat escapar als minuts finals. El pròxim partit dels roig-i-negres serà contra el Benfica, aquest mateix dijous a les 9 del vespre.