Dimarts, 21 de Maig de 2024

El Reus Deportiu finalitza la lliga regular com a cap de sèrie

01 de Maig de 2022, per
  • Imatge del partit entre el Voltregà i el Reus Deportiu

El Reus Deportiu Virginas disputarà els play-offs al títol de lliga com a cap de sèrie, gràcies a l'empat aconseguit aquest dissabte en la última jornada a la pista del Voltregà (2-2) i a l'ensopegada del Lleida a casa contra el Caldes (2-3). D'aquesta manera, el Reus Deportiu finalitzarà el campionat regular com a quart classificat de de la Parlem OK Lliga, amb 47 punts, i s’enfrontarà en la primera eliminatòria dels play-offs precisament al Lleida, que acabarà cinquè amb 44 punts. Això sí, els roig-i-negres tindran el factor pista a favor en una eliminatòria que passarà el millor de tres partits.

Un partit igualat en tot

Pel que fa al partit, ha resultat molt igualat. Després d'un intercanvi de pilotes en els primers minuts, el jugador del Voltregà, Arnau Canal, ha vist la targeta blava al minut 13, però el xilè del Reus, Diego Rojas, no ha pogut transformar la falta directa. Els roig-i-negres tampoc han aprofitat la superioritat numèrica a la pista.
Al primer temps, tant reusencs com osonencs estaven més preocupats de tenir el control del joc, però no han mostrat gaire capacitat ofensiva.

Quan tothom es pensava que s'arribaria al descans amb el 0-0 inicial, Eric Vargas ha estat objecte d'un penal, al minut 22, i Arnau Canal ha executat la pena màxima en el segon intent -el primer s'ha hagut de repetir- i ha obert el marcador (1-0).

Ja a la segona part, al 28', el Reus Deportiu arriba a la desena falta d'equip, però Gerard Teixidó falla la directa pels locals davant Càndid Ballart.

Al minut 31, David Gelmà ha aconseguit empatar pel Reus, amb una rematada des del segon pal quan el jugador estava lliure de marca (1-1).

El partit ha entrat en una fase de joc més ofensiu i dinàmic en què els porters Ballart i Estrada impedien que es decantés la balança. No ha estat fins al minut 40, quan Arnau Canal ha vist un passadís pel centre de la pista i ha sevit en safata una bola a Humbert Serra, que no ha perdonat (2-1).

En els darrers minuts, el Reus no parava de buscar la porteria local i el Voltregà responia amb algun contracop perillós. Però la jugada determinant ha arribat, al minut 45', quan Humbert Serra ha vist la blava i Checco Compagno ha transformat la falta directa pel Reus per fer pujar al marcador l'empat definitiu (2-2).