El Reus Deportiu perd en el debut a l'Hoquei Lliga Catalana

26 d'Agost de 2015, per Redacció
  • Raül Marín celebra un dels gols d'aquest dimarts

Cedida

El Reus Deportiu d'hoquei patins no ha començat amb bon peu l'Hoquei Lliga Catalana. Els roig-i-negres han perdut per 2 gols a 3 contra el CP Voltregà en el debut a la competició. El partit començava intens per part del Reus Deportiu, que jugava d'inici. La tònica del primer temps ha estat sempre la mateixa, amb un equip reusenc dominant en atac i amb el Voltregà generant perill al contracop.

Aquest domini del Reus Deportiu no s'ha transformat en gols. El Voltregà sols ha posat en perill la porteria de Roger Molina amb dos contracops. En un d'aquests, Rodríguez estrenava l'electrònic per part dels visitants. Quan faltaven un minut per al descans, Raül Marín ha fallat un penal.

En la represa, Raül Marín ha aprofitat un error de la defensa per situar l'empat a 1 al marcador quan només s'havien disputat 2 minuts de joc. Tres minuts després, el mateix Marín recuperava una pilota al centre del camp i resolia de manera elegant per anotar el 2 a 1. Tot i això, el Voltregà només ha necessitat un contracop per tornar a empatar el partit, amb un gol obra de Dani Rodríguez. Pocs després, el Reus Deportiu feia la desena falta i el mateix Dani Rodríguez va transformar-la en el definitiu 2 a 3.