Els reusencs guanyen per 10 gols a 2 en una nova exhibició ofensiva

15 de Novembre de 2020, per Josep Gallofré
  • El Reus Deportiu Miró s'ha retrobat amb el triomf aquest diumenge

Andreu Rauet

El CP Taradell ha pagat els plats trencats de la derrota del Reus Deportiu amb el Lleida Llista Blava. Els roig-i-negres han golejat al seu rival per 10 gols a 2 en un nou repertori ofensiu.

Primera part d'allò més plàcida per al Reus Deportiu. Els roig-i-negres s'han sentit còmodes sobre la pista, davant d'un CP Taradell que ha perdonat en més d'una oportunitat. Els reusencs han dominat en tot moment el resultat i el partit i, de fet, l'han sentenciat en 25 minuts.

El Taradell ha intentat aguantar les embranzides reusenques durant els primers minuts, ben col·locats en defensa. Però poc han durat aquestes intencions. El Reus Deportiu ha obert la llauna al minut 7'. Romà Bancells ha recuperat una bola al mig del camp després d'un error visitant i l'ha cedida a Raül Marín, qui ha batut a plaer el porter visitant Albert Dalmau. Just un minut després, de nou Marín ha fet el segon per als reusencs. Era el precedent d'una golejada i dels millors minuts dels homes de Jordi Garcia. Amb el segon gol roig-i-negre, el partit ha estat un monòleg reusenc, davant d'un rival que s'aproximava tímidament a la porteria de Càndid Ballart, que resolia amb encert les jugades d'atac visitants.

Els reusencs han intentat tornar a posar ritme a l'encontre amb el pas dels minuts. El matx havia entrat en una dinàmica sense un clar dominador i amb poques oportunitats per ambdós conjunts. Al 17', Crespo ha enviat fora un contraatac, quan es trobava sol davant de Ballart i, un minut després, el Reus feia el 3 a 0. Pablo del Río ha fet pujar un nou gol a l'electrònic amb una bona jugada individual.

En els darrers 9 minuts de la primera part s'han viscut els millors instants d'hoquei patins, elèctrics i vistosos pels aficionats. Al 19' l'autor del tercer gol, Pablo del Río, ha vist la targeta blava. La falta directa no l'ha aprofitat el CP Taradell per retallar distàncies. Els taradellencs s'han espavilat tot i el resultat en contra i han gaudit de diverses ocasions. Entre les més destacades, al 20', Tino ha perdonat davant de Ballart. I un minut més tard, Marc Soler ha estavellat l'esfèrica al pal. La rèplica l'ha donada el local Marc Julià, amb un tir que també ha anat a parar a la fusta. Al 23' ha arribat el quart dels roig-i-negres. Àlex Rodríguez ha definit perfectament un tir de penal que ha provocat Raül Marín.

Un repertori reusenc en la represa

Com si es tractés d'una pel·lícula, la represa ha seguit el guió del primer temps. El Taradell, tot i el joc trepidant del Reus, no s'ha amagat i Benito ha enviat de nou la bola al pal. Però poc han durat les intencions taradellenques, ja que al 28' el Reus Deportiu Miró ha deixat el matx vist per sentència amb el cinquè gol, obra d'Àlex Rodríguez. Sense temps per respirar, Dani Rodríguez, el seu germà, ha fet el primer del CP Taradell amb un tir llunyà. El Reus, però, no s'ha conformat i ha anat per més. De fet, aquest diumenge a la tarda ha tornat la versió més demolidora dels roig-i-negres. I és que, al 30', Pablo del Río ha fet el segon del seu compte particular després d'aprofitar una contra ben portada per Romà Bancells.

El Reus s'ha mostrat molt superior sobre la pista. Els roig-i-negres han dominat el matx i han disposat de molt bones oportunitats. De fet, si l'efectivitat dels de Jordi Garcia hagués estat més alta, s'hauria vist un autèntic festival golejador al Palau d'Esports. El Taradell, malgrat la golejada, seguia plantant cara com podia. Al 39', després d'una gran jugada de Raül Marín que ha acabat al travesser, Dani Rodríguez i Crespo s'han tornat a topar amb Ballart.

Els darrers 5 minuts de partit han estat un autèntic monòleg reusenc, davant d'un rival desdibuixat. Al 45' Àlex Rodríguez ha fet el setè dels roig-i-negres en transformar un penal. Just després, Marçal ha fet el segon del CP Taradell en una falta directa. La resposta reusenca ha estat un nou gol al 47'. Àlex Rodríguez, en estat de gràcia aquesta temporada, ha tornat a veure porteria en un nou llançament de penal. El davanter osonenc s'ha mostrat letal en els tirs a pilota aturada aquest diumenge. I sense que gairebé el Taradell s'hagi col·locat ha arribat el novè del Reus Deportiu Miró mitjançant Pablo Nájera. Amb un Taradell desaparegut, els de Jordi Garcia han jugat a plaer durant els darrers minuts. I encara hi ha hagut temps per a un gol més, quan a pocs segons per finalitzar Pablo del Río ha marcat el 10 a 2 definitiu.

En la pròxima jornada el Reus Deportiu Miró visitarà la pista del temible FC Barcelona. Serà un partit trepidant a la cerca dels primers llocs del l'OK Lliga.