El Reus Deportiu surt escaldat de la pista del CP Voltregà

Els roig-i-negres cauen derrotats per 6 gols a 0

06 de Desembre de 2020, per Josep Gallofré
  • Imatge del partit entre el Voltregà i el Reus

Mal partit del Reus Deportiu Miró davant el CP Voltregà. Els roig-i-negres han caigut derrotats per 6 gols a 0 en un encontre on el seu rival ha sabut aprofitar les seves oportunitats i ha llegit a la perfecció el partit. Els homes de Jordi Garcia s'han topat amb el porter Blai Roca, que ha aconseguit mantenir la porteria a zero durant els 50 minuts amb la seva brillant actuació, un fet inusual en els reusencs.

Inici de partit boig a Sant Hipòlit amb un ritme molt alt. Els porters d'ambdós conjunts s'han erigit en els millors jugadors durant els primers minuts. Amb el pas del temps, però, l'encontre s'ha calmat i tant Voltregà com Reus han aconseguit situar-se sobre la pista. Al 7' Marc Julià ha gaudit d'una doble ocasió per encetar el marcador, però Blai Roca ho ha evitat amb dues intervencions d'èxit. Un minut després, Àlex Rodríguez ha enviat la bola al pal.

Quan semblava que el partit estava més tranquil, aquest s'ha tornat a trencar. Una situació que li ha anat d'allò més bé al CP Voltregà per intentar sortir al contraatac i sorprendre als roig-i-negres. Amb aquesta dinàmica de joc, però, les imprecisions dels dos conjunts eren constants. El Voltregà no ha baixat el peu de l'accelerador en cap moment i ha tractat de tu al Reus. Fruit d'aquesta motivació han obtingut el premi del gol al 13'. Vargas ha aprofitat una bona passada de Bargalló per rematar completament sol i fer l'1 a 0.

Passat un minut, els reusencs s'han trobat amb un escenari que no esperaven, ni desitjaven. Marc Palazón ha marcat el 2 a 0 en una bona jugada individual. Però el mal son a Sant Hipòlit encara no havia acabat. En la següent jugada, i just després que el tècnic Jordi Garcia intentés posar ordre amb un temps mort, Arnau Canal ha batut Càndid Ballart per tercer cop. El jugador local ha aprofitat, de nou, un excel·lent servei de Teixidó al segon pal.

Al Reus Deportiu li ha costat reaccionar a la pluja de gols. El bon treball defensiu del Voltregà, i les grans accions de Blai Roca, esvaïen qualsevol intenció dels roig-i-negres, que es veien obligats en més d'una ocasió a abusar dels tirs exteriors.

Els roig-i-negres no s'han sentit còmodes i mostraven poca capacitat per retallar distàncies el marcador. Només Raül Marín, en diverses ocasions, ho ha intentat davant de Blai Roca. El primer temps ha acabat amb una rematada de Canal completament sol davant Ballart, que el porter roig-i-negre ha aturat.

El Reus es topa amb Blai Roca un cop més

El segon temps ha començat amb un setge constant del Reus a la porteria rival. Els roig-i-negres eren conscients que, si volien donar la volta al marcador, havien de retallar distàncies amb la màxima brevetat possible. Però no comptaven amb un protagonista essencial: el porter. Blai Roca s'ha erigit amb l'heroi de l'encontre.

Al 31' Marc Julià ha errat una falta directa després de la targeta blava a Aleix Molas i, just després, Roca ha aturat el llançament d'Àlex Rodríguez. Però l'actuació del porter local encara no havia acabat, ni de bon tros. I és que un minut després ha estat Raül Marín qui s'hi ha topat. El davanter roig-i-negre de ben segur que somiarà amb el porter aquest diumenge, després de realitzar-li fins a tres espectaculars aturades en pocs segons.

El Voltregà, però, encara no havia dit la seva última paraula i al 34' gairebé ha sentenciat el partit quan Arnau Canal ha marcat el quart. El jugador local ha definit en una jugada de lluita i valor, sense cap mena de pressió per part dels reusencs. Amb el quart gol, els de Manolo Barceló han sabut marcar els temps del partit i aprofitar les seves oportunitats. Així ha estat al 38' quan Gerard Rovira ha aprofitat una passada interior per fer el 5 a 0 sense cap mena d'impediment.

La mala tarda del Reus encara no havia acabat. Marc Palazón anotava el sisè del Voltregà i deixava als roig-i-negres tocats, i enfonsats. Els reusencs han desaparegut totalment del matx, davant d'un rival que cada jugava més a plaer. De fet, el Voltregà hauria pogut ampliar encara més el marcador d'aprofitar les faltes directes. La primera l'ha errat Gerard Teixidó davant Ballart.

Els darrers minuts han estat un monòleg del Voltregà, davant d'un Reus, ja amb els braços abaixats, que s'aproximava molt tímidament a la porteria de Roca. A més, la bona tasca defensiva dels locals obligava als roig-i-negres a fer llargues possessions a la cerca d'espais. Una situació que servia per esgarrapar segons. Al 36' un cop més Roca ha aturat el tir de Felipe Castro. El jugador xilè del Reus ha vist la targeta blava un minut després, tot i que el tir de falta directa de Vargas s'ha estavellat al pal. El partit ha acabat amb una nova blava a Marín i el llançament de Rovira, que ha estat desviat per Ballart.