El Reus Deportiu Virginias dona la campanada al Palau blaugrana

07 de Juny de 2022, per Reusdigital.cat
  • Imatge del partit entre Barça i Reus, al Palau Blaugrana

FC Barcelona

Nit màgica del Reus Deportiu Virginias, en aquest cas al Palau blaugrana, en vèncer el FB Barcelona per 3 gols a 4 i passar a la final de l’OK Lliga. Excel·lent partit de l’equip roig-i-negre, en què ha aprofitat bé les oportunitats que ha tingut i ha exercit un bon joc en defensa. Cal destacar l'habilitat del porter Càndid Ballart a la seva porteria i l'eficàcia de Marc Julià a la porteria contrària. Els reusencs es trobaran a la final el Liceo de la Corunya.

Molt bé el Reus Deportiu Virginias en el començament del partit, en voler superar la defensa del Barça i en tenir la possessió de la bola, ben ordenat. No hi ha faltat les primeres ocasions de gol d’ambdós equips, que han exercit una bona defensa.

Pel que fa a l’atac, Reus i Barça han preferit no arriscar massa i tenir més el control de la bola. Les coses han canviat al minut 16, quan Matías Pascual ha vist la targeta blava i Marc Julià ha transformat el servei de falta. El Reus s’avançava en el marcador (0-1).

Amb el desavantatge, el Barça ha pressionat la porteria de Càndid Ballar, que ha hagut d’emprar-se a fons. El porter roig-i-negre, però, no ha pogut fer res, quan Bargalló l’ha sorprès venint de darrere de la porteria i ha fet l’empat (1-1). Abans del descans, Ballart ha impedit que Bargalló transformés una falta.

La segona part ha començat amb domini local i no ha tardat a avançar-se el Barça. Al minut 28, Alabart ha fet el segon gol en rebre una passada de Bargalló. La resposta del Reus no ha tardat. Tres minuts després, Salvat ha introduït la bola a la porteria contrària en una jugada embolicada i ha empatat de nou l’encontre (2-2).

El gol ha esperonat el Reus que ha augmentat l’atac sobre els locals. Tot i això, al minut 34, Bargalló ha fet el tercer gol blaugrana en una bona jugada personal (3-2). De nou ha arribat l’empat en el marcador, quan Marc Julià ha materialitat una falta al minut 33 (3-3). Sortosament per al Reus, Rodrigues ha errat un llançament de falta poc després, per blava a Julià.

A mesura que avançaven els minuts i seguia l’empat, l’emoció es feia més gran en un partit, en què podia passar de tot. A més el Barça es trobava a una falta de la desena. Quan ha arribat al minut 44, Egurrola ha deixat la pista per Sergi Fernández, i de nou, Marc Julià ha demostrat la seva qualitat superant el porter i posant el 3 a 4 en l’electrònic. En el tram final, el Barça ha buscat l’empat constantment, però un gran Càndid Ballart i una bona defensa reusenca no ho ha permès.

L'encontre ha suposat un trist adeu per Aitor Egurrola, que es va retirar enmig d'un passadís fet pels dos equips. El porter tancava aquest dimarts la seva trajectòria al Barça.