El Reus FC Reddis debuta amb un empat a l'Escala

Els reusencs veuen com un gol a l'últim minut els fa perdre dos punts

09 de Setembre de 2024, per Reusdigital.cat
  • Imatge dels jugadors del Reus FC Reddis al partit de l'Escala

Reus FC Reddis

El Reus FC Reddis ha començat la temporada 2024-25 de Tercera RFEF amb un empat a un gol contra l'Escala, en el partit disputat aquest dissabte. Tot i dominar gran part del joc i gaudir de bones oportunitats per aconseguir els tres primers punts del curs, els reusencs van veure com els locals empataven en el darrer minut.

L'equip reusenc es va avançar ben aviat al marcador, amb una bona rematada de Joan Torrents al cor de l'àrea al minut 5, gràcies a una assistència de Ricardo Vaz. Pocs minuts després, el mateix Torrents i Aitor Serrano van estar a punt d'ampliar el resultat amb el 0-2, però les ocasions no es van materialitzar. A la primera part, l'extrem Aitor Serrano va patir un dur cop a les costelles que el va obligar a retirar-se del partit i anar a l'hospital, encara que tot va quedar en l'ensurt.

A la segona meitat, l'Escala va equilibrar el joc i va fer un pas endavant a la recerca de l'empat, tot i que sense generar ocasions clares de gol. Al minut 73, Xavi Molina va tenir a tocar el segon gol del Reddis en una jugada a pilota aturada, però la seva rematada la va aturar sense complicacions Jona. Quan tot semblava indicar que els de Marc Carrasco s'endurien els tres punts, el jugador local Josu va aconseguir empatar el partit en l'últim moment.

El Reus FC Reddis jugarà el seu primer partit a casa en la segona jornada, el pròxim 15 de setembre, a les 7 de la tarda, quan rebrà l'Hospitalet de Llobregat a l'Estadi Municipal.