Dilluns, 20 de Maig de 2024

El Reus FC Reddis goleja per 4 a 0 l'Escala en el seu debut a 3a RFEF

Quatre dianes a la primera part han sentenciat una tarda dolça a l'Estadi municipal

11 de Setembre de 2023, per Aleix Pérez
  • Imatge del partit entre el Reus FC Reddis i l'Escala

Andrés Romero

Jornada rodona del Reus FC Reddis, que s'ha imposat clarament per 4 a 0 a l'Escala en el seu debut a 3a RFEF. La mobilització d'aficionats reusencs ja augurava una tarda somiada. Més de 1.100 espectadors no s'han volgut perdre el primer partit de lliga.

Durant els primers minuts, les ocasions s'han anat intercalant entre els dos equips, sense encert. Amb tres centrals, la sortida local ha començat a ser més eficient a mesura que passaven els minuts, i fruit d'aquest domini ha arribat el primer gol. Al minut 27, Víctor Oribe ha aprofitat una pilota morta dins de l'àrea per a anotar amb una elegant rosca. Tan sols cinc minuts després, el mateix jugador ha traçat un canvi de joc sublim per a Aitor Serrano, que ha marcat el segon amb un bon xut. Serrano, que debutava en partit oficial, ha duplicat el seu compte particular amb una rematada des de l'esquerra de la porteria.

A partir d'aquí el partit s'ha anat escalfant, amb entrades més dures i algunes picabaralles. La reacció, però, ha estat molt bona per part del Reus FC Reddis, que ha aprofitat una badada defensiva en un córner per posar el quart, ja en temps afegit, obra de Xavi Molina.

La segona part ha estat marcada per la falta d'ocasions, tot i els canvis que ha proposat l'Escala, buscant la verticalitat. Debut somiat a l'Estadi municipal, amb un Víctor Oribe dirigint el joc i un Aitor Serrano molt incisiu. També cal destacar la solidesa defensiva de l'equip, fonamental a l'hora de repetir més tardes com la viscuda el diumenge a l'Estadi municipal.