Els reusencs guanyen a domicili per 0 gols a 3

11 de Febrer de 2024, per J.G.A.
  • Celebració d'un dels gols

Reus FC Reddis

El Reus FC Reddis recupera aquest diumenge el camí de la victòria amb una golejada per 0 gols a 3 contra el FC Muntanyesa. Ian Martínez per partida doble i Aitor Serrano han estat els autors de les dianes reusenques.

Al minut 2, ha arribat la primera aproximació dels roig-i-negres, amb un tir des de la frontal de l'àrea que ha anat a les mans del porter local. Els reusencs han continuat dominant l'encontre i al minut 19 ha arribat el primer gol, obra d'Ian Martínez. El jugador roig-i-negre ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb una potent rematada al primer toc.

Poc després, Melo i Xavi Molina han volgut ampliar l’avantatge, però no han tingut encert. Amb la victòria per la mínima s'ha arribat al final del primer temps.

Al minut 57, de nou, Ian Martínez ha pogut fer el segon, però el seu xut ha marxat fora. En canvi, quatre minuts després, Aitor Serrano sí que ha estat encertat per fer el 0 a 2 en una bona jugada individual.

Al minut 79, ha arribat la cirereta del pastís en un gran partit del Reus FC Reddis. Un altre cop Ian Martínez ha marcat el 0 a 3 definitiu després d'engaltar una centrada des de la banda esquerra.

Amb aquesta victòria, el Reus FC Reddis ascendeix fins a la cinquena posició amb 30 punts i se situa un altre cop en llocs de promoció d'ascens. El pròxim encontre dels jugadors de Marc Carrasco és la setmana vinent contra el CF Peralada a l'Estadi Municipal.