Dilluns, 20 de Maig de 2024

El Reus FC Reddis venç per 2 a 0 el Vila-real C i s'emporta el 4t Trofeu Ciutat de Reus

Jordi Oribe i Aitor Serrano han estat els golejadors

03 de Setembre de 2023, per Aleix Pérez
  • Imatge del partit

Reus FC Reddis

El Reus FC Reddis s'ha imposat per 2 gols a 0 al Vila-real C, i ha estat l’equip  guanyador del 4t Trofeu Ciutat de Reus. En un partit molt igualat, l’entrenador Marc Carrasco ha optat per donar amplitud a la sortida de pilota amb tres centrals per bascular les pujades dels carrilers reusencs. Al mig del camp el plantejament ha estat d'un doble pivot, que ha acusat durant els primers compassos la pressió del filial groguet. Durant la primera, part la jugada de més perill ha estat de Sardà, al qual han anul·lat un gol al minut 18 per fora de joc, després d'una jugada plena de rebots dins de l'àrea.

Ja a la segona part, els canvis de Carrasco han produït efecte i han  equilibrat més el mig del camp, amb passades a l'espai. El gol no ha arribat fins al minut 77, quan Jordi Oribe ha marcat de vaselina, després d'una gran assistència de Modest Notario. Ja amb els rivals a la recerca d'un gol, Aitor Serrano ha posat el punt final amb una rematada creuada després d'un gran control amb el pit.

Aquest últim test de pretemporada ha confirmat les bones sensacions del Reus FC Reddis, que arrancarà la setmana vinent la lliga a l'Estadi municipal davant l'Escala.

El futbol, però, no s'ha acabat aquest cap de setmana a Reus, ja que l'equip femení de la FFBR juga aquest diumenge amb el Sant Gabriel, a les 6 de la tarda.