Dissabte, 03 d'Agost de 2024

El Reus goleja al Cerceda en el retorn de l'OK Lliga

Els reusencs s'han imposat per 5 gols a 0 en el partit corresponent a la 22a jornada

03 d'Abril de 2016, per Clàudia Bonet
  • El Reus ha golejat el Cerceda aquest dissabte en el seu retorn a la Lliga

Després de dues setmanes sense competició domèstica, els reusencs retornaven amb la necessitat de continuar amb la mateixa dinàmica que les darreres jornades disputades, on havien aconseguit dues victòries, a casa i a domicili. Xavi Rubio ha estat l'encarregat d'estrenar el marcador, al minut 10, després d'una assistència de Joan Salvat en un ràpid contraatac. Els reusencs han marcat dos gols en dos minuts. El segon de la mà de Raül Marín, que des de darrere la porteria rival ha elevat la bola enviant-la al fons de la xarxa.

Amb el 2 a 0, els reusencs han imposat el seu joc i als gallecs els ha costat trobar espais per acostar-se a la porteria de Molina. Al 16, els visitants han tingut una ocasió amb un penal, però Roger Molina ha aturat el tir d'Ernesto Payero. Un minut més tard, l'ocasió ha estat pels reusencs i Marc Coy s'ha plantat sol davant el porter i ha fet el tercer de la tarda.

En el segon temps, els jugadors d'Enrico Mariotti han sentenciat el partit. Els reusencs s'han mostrat sòlids en defensa i han sabut aprofitar les ocasions en l'àrea contrària. Matías Platero, al 32, ha fet el quart i Marc Coy, al 39, el cinquè i definitiu. El Reus ha seguit dominant en el  joc i en el marcador, en una segona meitat més plàcida. Els roig-i-negres han disposat d'un penal, però Martín Rodríguez ha aturat el tir de Joan Salvat. En els darrers cinc minuts i amb el 5 a 0 al marcador, Enrico Mariotti ha fet jugar  a Marc Vázquez i Sergi Torné, els més joves de la plantilla. Sense cap més canvi a l'electrònic s'ha arribat al final.

Els reusencs sumen la tercera victòria consecutiva que els permet seguir lluitant per la quarta posició, l'objectiu dels d'Enrico Mariotti per aquest tram final de temporada. El pròxim partit serà dissabte, 9 d'abril, a les vuit del vespre a la pista del CP Voltregà.

Reus Deportiu: Roger Molina, Xavi Rubio, Matías Platero, Raül Marín i Marc Coy -cinc inicial-. Joan Salvat, Marc Ollé, Marc Vázquez i Sergi Torné.

CP Cerceda: Martín Rodríguez, Joan Manuel Grasas, Ernesto Payero, Pablo Togores i Jacobo Mantiñán– cinc inicial-. Adrián Candamio, Jacobo Garcia i Íñigo Artacho.

Àrbitres: Ivan González i Ángel Tavera.