El Reus i el Vic buscaran un lloc a la final

Disputaran la segona semifinal, aquest dissabte, a les 7 de la tarda

24 de Febrer de 2017, per Clàudia Bonet
  • Els roig-i-negres jugaran les semifinals, aquest dissabte, a les 7 de la tarda

Reus Deportiu La Fira

El CP Vic i el Reus Deportiu La Fira buscaran aconseguir un lloc per a la final en l’eliminatòria d’aquest dissabte, a les 7 de la tarda. La Copa és la competició de les sorpreses i l’espectacle, i tot i que a priori el Vic i el Reus podien arribar com a favorits en els respectius encreuaments dels quarts de final, van haver d’encomanar-se a l’èpica per aconseguir el bitllet a les semifinals.

Els osonencs, tot i que a la primera meitat van estrenar el marcador amb l’1 a 0, a l’inici del segon temps el tarannà del partit es va capgirar i van ser els vendrellencs els que van dominar l’electrònic. Tot i així, Gerard Camps va aturar dos tirs directes que van mantenir al seu equip dins el partit. La igualtat en el joc es va anar imposant, amb anades i vingudes constants i un ritme frenètic que va portar a arribar als darrers minuts del partit amb un ajustat 3 a 4. L’èpica va arribar quan faltaven setze segons pel final amb un gol de Cristian Rodríguez que establia l’empat i conduïa el seu equip a l’esperança amb la pròrroga. No va ser fins a la tanda de penals quan l’eficàcia dels osonencs i la garantia de Gerard Camps sota els tres pals van imposar-se donant la classificació al CP Vic amb un 8 a 5 final.

L’encreuament del Reus i l’Alcobendas tampoc va prescindir de l’emoció. Els reusencs van aconseguir un avantatge de fins a 4 gols a 1, però els madrilenys van demostrar a la seva afició que podien plantar cara al Reus i posar-los contra les cordes. Van aconseguir remuntar fins a igualar el marcador en dues ocasions, del 4 a 1 al 4 a 4 i del 6 a 4 al 6 a 6 final. En els darrers minuts del partit, Pedro Henriques va ser providencial aturant dues faltes directes i mantenint vius els reusencs amb nombroses aturades. Així, doncs, no va ser fins a la pròrroga amb un gol d’or de Matías Platero quan el Reus va aconseguir vèncer a l’amfitrió i assegurar-se ser a les semifinals de la Copa.

A l’OK Lliga són rivals directes

Els reusencs i els osonencs ja s’han enfrontat aquesta temporada. A l’OK Lliga se situen tercers i quarts respectivament, empatats a 43 punts i la seva trajectòria a la lliga domèstica ha estat similar. Els de Ferran Pujalte però són els únics que han aconseguit guanyar al Reus al Palau d’Esports amb un ajustat 4 a 6. A la Lliga Europea el seu paper ja no ha estat el mateix, mentre que els reusencs s’han classificat com a caps de sèrie per als quarts de final, els osonencs han quedat eliminats a la fase de grups.