El Reus La Fira ensopega a la pista del Noia Freixenet

Els reusencs perden per 5 gols a 0 i sumen la primera derrota de la temporada

15 d'Octubre de 2016, per Clàudia Bonet
  • Implacable derrota del Reus Deportiu La Fira a Sant Sadurní d'Anoia

Després d’uns primers minuts, on els dos equips han disposat d’ocasions i han creat perill, el primer gol ha arribat amb un penal. Els locals han disposat d’un tir des de la pena màxima, al minut 22, que Ferran Rosa ha transformat amb l’1 a 0. Tot i que el porter roig-i-negres ha aturat el tir, Rosa ha aprofitat el rebuig per enviar la bola al fons de la porteria d’Henriques. Un minut més tard, Eloi Albesa ha vist una blava per protestar i els locals han arribat a la desena falta d’equip. Amb la directa, Marín ha disposat d’una ocasió però no ha pogut superar a Xus Fernández. Amb l’1 a 0 a l’electrònic s’ha arribat al descans.

La segona meitat ha estat marcada per l’efectivitat dels locals, que han aprofitat per sentenciar l’encontre amb una golejada. Al 30, Aleix Esteller ha ampliat les distàncies amb el 2 a 0.  Instants més tard, Sergi Aragonès ha vist una blava i Marc Torra ha disposat d’una directa que no ha aconseguit transformar. Els locals han aguantat els dos minuts amb un jugador menys a la pista i al 41 han aprofitat la desena falta dels reusencs per fer el 3 a 0, de la mà d’Eloi Albesa.

Els dos equips han tornat a disposar d’una ocasió amb la quinzena falta d’equip i el mateix Albesa ha tornat a transformar-la amb el quart gol del partit. Per la seva banda, Marc Torra ha enviat la bola al travesser i Xus Fernández n’ha aturat el rebot. Al 49, Matías Platero ha vist una blava i Eloi Albesa, molt encertat a bola aturada, ha tornat a aparèixer per fer el seu tercer gol i el cinquè del Noia. Amb el 5 a 0 s’ha arribat al final de l’encontre. Els reusencs sumen la primera derrota de la temporada i segueixen sense conèixer la victòria a domicili. El pròxim partit serà dissabte, a les nou del vespre, contra el CP Manlleu al Palau d’Esports.

CE Noia Freixenet: Xus Fernández, Arnau Xaus, Nil Roca, Aleix Esteller i Sergi Aragonès -cinc inicial-. Eloi Albesa, Jordi del Amor, Ferran Rosa i Roc Carbó.

Reus Deportiu La Fira:  Pedro Henriques, Albert Casanovas, Matías Platero, Àlex Rodríguez i Marc Torra  -cinc inicial-. Raül Marín, Joan Salvat i Marc Ollé.

Àrbitres: Josep Gómez i Daniel Pico.