El Reus no passa de l’empat amb el Manlleu

Els reusencs han empatat per 3 gols a 3 al Pavelló Municipal de Manlleu

19 de Març de 2017, per Clàudia Bonet
  • Imatge del partit entre Manlleu i Reus

El Reus Deportiu La Fira treu un empat de la pista del CP Manlleu (Osona). Els reusencs ensopeguen a l’OK Lliga després d’encadenar tres victòries consecutives. Els d’Enrico Mariotti han dominat el marcador a la primera meitat, però a l’inici de la segona, els manlleuencs han capgirat l’electrònic. Joan Salvat, al minut 40, ha establert l’empat amb el qual s’ha arribat al final. Els reusencs sumen un punt i es mantenen tercers a la classificació amb 47 punts.

Els roig-i-negres s’han avançat amb un gol de Matías Platero al minut 6. Instants més tard, el mateix Platero ha vist una blava, i els locals han disposat d’un tir directe, però Marc Prat no ha pogut anotar la directa. Amb el 0 a 1, Joan Salvat ha eixamplat les distàncies, però a l’últim minut abans del descans, Jaume Farrés ha escurçat les diferències amb l’1 a 2.

En la segona meitat, els manlleuencs han capgirat el marcador. Marc Prat, amb dos minuts de diferència, ha anotat dos gols i ha avançat al seu equip. Amb el 3 a 2, el Reus ha disposat d’una directa, però Marín no ha aconseguit transformar el tir. Ha estat Joan Salvat, al minut 40, qui ha anotat el tercer i ha establert l’empat definitiu.

Pedro Henriques ha aturat dues directes, corresponents a la desena falta dels reusencs i a una blava que ha vist Raül Marín. Per la seva banda, els roig-i-negres també han disposat d’una directa al 48, però Marc Torra no ha pogut anotar. Sense cap més canvi a l’electrònic s’ha arribat al final. El pròxim partit dels d’Enrico Mariotti serà diumenge, a les sis de la tarda, al Palau d’Esports contra l’Enrile Pas Alcoy.

C.P Manlleu:  Jordi Garcia, Aniol Mangas, David Martí, Adrià Ballart, Marc Prat -cinc inicial.

Reus Deportiu La Fira: Pedro Henriques, Albert Casanovas, Matías Platero, Raül Marín i Marc Torra – cinc inicial – Joan Salvat, Àlex Rodríguez.

Àrbitres: Daniel Villar i Xavier Buixeda.