Els reusencs han perdut per 2 gols a 4 amb el CP Vilafranca al Palau d'Esports

17 d'Abril de 2016, per Clàuda Bonet
  • El Reus Deportiu ha perdut a casa contra el CP Vilafranca

Clàudia Bonet

El Reus Deportiu suma una derrota després de quatre victòries consecutives. Els jugadors d'Enrico Mariotti no han aconseguit batre un Vilafranca que s'ha mostrat sòlid i eficaç. Els vilafranquins s'han avançat en el marcador i han establert l'1 a 3 abans del descans. El 2 a 4 final deixa els roig-i-negres sense els tres punts i se situen a sis de la quarta posició. El pròxim partit serà dissabte 23 a  dos quarts de nou a la pista del CH Lloret.

El primer gol dels vilafranquins ha arribat en una jugada desafortunada pels interessos reusencs. Rocasalbas ha recuperat una bola, després d'una falta indirecta dels roig-i-negres, i ha etzibat un tir  que ha rebotat a l'estic de Xavi Rubio i ha acabat entrant a la porteria de Molina. La resposta dels reusencs no ha tardat a arribar i un minut més tard, al 8, Xavi Rubio, amb una ràpida jugada per la banda dreta, ha tornat l'empat a l'electrònic.

Amb l'1 a 1, el Vilafranca s'ha mostrat sòlid en defensa i això els ha permès tallar jugades dels locals i iniciar ràpids contraatacs que han acabat tenint recompensa. El segon gol ha arribat de la mà de Joan Vázquez, al 18, i el tercer, l'ha fet Enric Martí quan faltaven dos minuts pel final del primer temps. Amb l'avantatge d'1 a 3 a l'electrònic s'ha arribat al descans

En el segon temps, els reusencs han sortit a retallar distàncies, però els ha costat acabar de completar les jugades i els ha mancat eficàcia. Al 35, Marín ha disposat d'un tir directe, corresponent a la desena falta dels visitants, però Gerard Camps ha desviat la bola. Els de Jordi Garcia, han seguit acostant-se a la porteria de Molina, i Marc Navarro, al 38, ha fet el quart.

Al 45, l'àrbitre ha mostrat una blava a Marc Vázquez i els visitants han disposat d'un tir directe, però Rocasalbas no l'ha aconseguit transformar. Els reusencs han sabut aguantar els dos minuts amb un home menys i al 48 han retallat distàncies amb un gol de Marín de falta directa, la quinzena dels vilafranquins. Amb el 2 a 4 i a menys de dos minuts per arribar al final, Rocasalbas ha vist una blava, però aquesta acció no ha repercutit en el desenllaç del partit. Amb el 2 a 4 s'ha arribat al final. El Reus suma una derrota que els situa a sis punts de la quarta posició, que ocupa el Moritz Vendrell.

Reus Deportiu: Roger Molina, Xavi Rubio, Matías Platero, Raül Marín i Marc Coy - cinc inicial – Joan Salvat, Marc Ollé, Marc Vázquez.

CP Vilafranca: Gerard Camps, Jordi Galan, Joan Vázquez, Ruben Fernández i Roger Rocasalbas - cinc inicial – Marc Navarro, Enric Martí, Eduard Fernández.