Els reusencs han guanyat per 5 gols a 1 a l'Enrile Pas Alcoy

15 de Març de 2015, per Clàudia Bonet
  • El Reus Deportiu ha superat l'Alcoi amb claredat

Clàudia Bonet

Els roig-i-negres han vençut per 5 gols a 1 al conjunt d'Edgardo Mir. Els gols de Xavi Costa, Xavi Rubio, Jepi Selva, per partida doble, i Marc Coy han donat la victòria al conjunt reusenc. Els d'Alejandro Domínguez sumen 42 punts i es mantenen a dos del cinquè classificat, el CP Cerceda, i a quatre del sisè, el Moritz Vendrell.

No havia passat ni un minut quan Xavi Costa ha fet el primer gol dels reusencs. El partit ha començat de cara pels roig-i-negres, que han hagut d'insistir a l'atac per crear perill a l'àrea dels visitants. Al 17, l'àrbitre ha xiulat penal a favor dels d'Alejandro Domínguez per una falta sobre Joan Salvat dins l'àrea. I ha estat en el tir des de la pena màxima, quan Xavi Rubio ha fet el segon.

Amb el 2 a 0, Marc Figa ha vist una blava per una empenta a Xavi Costa. En l'execució del tir directe, Marc Grau ha aturat el llançament del mateix Costa. Sense cap més moviment a l'electrònic s'ha arribat al descans.

En el segon temps, els roig-i-negres han sentenciat el partit. Al 30, Jepi Selva ha fet el tercer amb un tir des de la banda dreta. Instants més tard, els visitants han disposat d'una falta directa però Ferran Formatjé no ha pogut superar Roger Molina. El porter reusenc ha destacat en nombroses ocasions al llarg del segon temps. Finalment, Formatjé ha aconseguit superar-lo en una ràpida jugada al contraatac. Amb el 3 a 1, el conjunt d'Edgardo Mir han tornat a disposar d'una ocasió amb la desena falta del Reus, però Formatjé ha enviat la bola fora.

Els reusencs insistien a l'atac i ha arribat la recompensa. Marc Coy, amb un tir llunyà, ha fet el quart dels roig-i-negres. Les intervencions de Molina han tornat a ser claus. Al 43, amb una doble  aturada, la del tir de penal i el rebot de Jaume Arche, i en la següent jugada, desviant una bola enverinada de Ferran Formatjé.

Al 41, l'àrbitre ha mostrat una blava, la segona, a Marc Figa per un cop a Jepi Selva. En l'execució del tir directe, Ollé ha rebut una falta i per tant, el col•legiat ha xiulat penal. Xavi Rubio, ha estat l'encarregat d'executar-lo però ha enviat la bola fora.

El darrer gol ha arribat de la mà de Jepi Selva en l'últim minut.  Amb el 5 a 1, els reusencs refermen la seva posició a la quarta plaça i es mantenen a dos punts del CP Cerceda, que ha guanyat a la pista del CP Calafell (1-2), i es distancien fins a quatre del sisè, el Moritz Vendrell, que ha empatat (2-2) amb el CP Vilafranca.

Reus Deportiu: Roger Molina, Xavi Rubio, Xavi Costa, Jepi Sela i Matías

Enrile Pas Alcoy: Marc Grau, Ferran Formatjé, Jaume Arche, Pere Cañellas i Marc Figa -cinc inicial-. César Candanedo, Vicente Martí i David Aguilar.

Àrbitres: Iñigo López i Miguel Díaz.