Tot i això, ha dominat gran part del partit

28 de Maig de 2023, per Redacció
  • Onze inicial del Roig-i-negre

Cedida

Derrota del Roig-i-negre FC al camp del líder, l’Espanya Canonja, per 2 gols a 0. L’equip reusenc ha dominat fases de l’encontre i ha disposat d’ocasions per marcar un gol. L’àrbitre ha anul·lat un gol al Roig-i-negre que ha estat molt protestat pels seus jugadors.

Al minut 22, Pedro ha avançat els locals amb un llançament de falta i en el minut 89, García ha marcat el 2-0 en un córner i ha sentenciat el partit. Ara, el Roig-i-negre ha d’afrontar dos partits importants en les dues pròximes jornades.

Pel que fa a la resta d’equips reusencs de Tercera Catalana, la Unió Astorga ha guanyat per 2-0 al Falset Esportiu, i el Mas Pellicer ha empatat a zero amb l’Hospitalet de l’Infant.