El Roig-i-negre per fi guanya

23 d'Abril de 2023, per Reusdigital.cat
  • Imatge de l'encontre

Cedida

El Roig-i-negre FC s’ha retrobat amb la victoria, aquest dissabte, al camp de la Unió Esportiva Porrera per 2 gols a 3. El partit ha començat amb un joc intens i Tello, al minut 17, ha marcat el primer gol per a l’equip reusenc. Els visitants han sabut mantenir el resultat fins al descans.

A la segona part, el Porrera ha pressionat més. Tot i això, Jianu, al minut 60, ha marcat el segon gol del Roig-i-negre. Sis minuts després, Frigola ha fet el primer gol dels prioratins. Al minut 88, Jianu ha fet el tercer gol dels reusencs i a un minut del final, de nou Frigola ha marcat el segon gol del Porrera.

Pel que fa a la resta d’equips reusencs de Tercera Catalana, la Unió Astorga ha guanyat al Ràcing de Bonavista per 2-1, i el Mas Pellicer ha guanyat el Miami per 3-0.