La Unió Astorga empata i el Mas Pellicer suma tres punts

07 de Maig de 2023, per Redacció
  • Imatge del partit entre el Falset i el Roig-i-negre

Cedida

El Roig-i-negre ha perdut per 4-1, aquest dissabte, contra el Falset Esportiu. El partit ha començat amb el domini igualat, però al minut 23 Pau Ribes ha marcat el primer gol local. Abans del descans, Grygoriv ha marcat el segon gol del Falset, que ha fet mal als reusencs. Als cinc minuts de la represa, el gol de Jaramillo ha fet entrar de nou al partit el Roig-i-negre, però Pau Ribas en una jugada de contraatac ha fet el tercer del conjunt prioratí. Al minut 70, Abella ha fet el quart i definitiu del Falset.

Pel que fa a la resta d’equips reusencs de Tercera Catalana, la Unió Astorga ha empatat a 1 gol contra el Miami, i el Mas Pellicer ha guanyat per 0-2 al camp del FC Tarragona.