Dissabte, 20 d'Abril de 2024

Festival golejador del Reus Deportiu Miró a Igualada

Els roig-i-negres passen per damunt del rival en una gran segona part i guanyen per 3 gols a 8

08 de Novembre de 2020, per Josep Gallofré
  • Imatge d'arxiu d'un partit del Reus Deportiu

Cedida

La capacitat golejadora del Reus Deportiu Miró comença a ser temible aquesta temporada. Els roig-i-negres han vençut per 3 gols a 8 a l'Igualada en un nou repertori ofensiu dels de Jordi Garcia. Després d'una primera part bastant equilibrada que ha finalitzat amb empat, els reusencs han sortit amb tromba en la represa i han sentenciat el matx en qüestió de 7 minuts. De nou, el Reus ofereix bones sensacions i es manté imbatut en la competició domèstica.

L'Igualada ha sortit molt ben plantat sobre el parquet del Pavelló de les Comes. De fet, el joc ofensiu ha estat la tònica d'ambdós conjunts durant l'inici de l'encontre, on els porters han estat els protagonistes. Ja al 5' el porter local Eladi Deitg ha intervingut en tirs de Marc Julià i Àlex Rodríguez. Cinc minuts després, Sergi Pla ha enviat la bola al travesser. L'Igualada disposava de poques oportunitats, però les que tenia eren les més clares de l'encontre per encentar el marcador.

El matx seguia boig i les contres s'han convertit en habituals. Al 16' Deitg ha tornat a intervenir davant d'una molt bona triangulació dels roig-i-negres i poc després Sergi Pla, un dels més destacats dels locals, tornava a estavellar l'esfèrica al pal. Qualsevol dels dos equips podia obrir l'electrònic amb les ocasions que han disposat, però han estat ls reusencs els qui han disparat primer. Àlex Rodríguez ha marcat el 0 a 1 en el minut 19, després de finalitzar un contraatac molt ben conduït per Del Río i Marín. Poc ha durat l'alegria en la parròquia roig-i-negra, ja que un minut després Gerard Riba igualava l'electrònic en enviar al fons de la xarxa una passada al segon pal. Els igualadins haurien pogut arribar al descans amb avantatge, però no han aprofitat la superiorat numèrica dels darrers minuts de la primera part.

La segona part, per al Reus

En la represa, el partit s'ha trencat en pocs minuts. L'Igualada ha fet un pas enrere i això ho ha aprofitat el Reus per sentenciar el matx. Just iniciar-se, al 27', Romà Bancells ha donat avantatge als roig-i-negres. Al 30', Marc Julià feia l'1 a 3 i just un minut després Àlex Rodríguez tornava a veure porteria transformant l'1 a 4 amb un fort tir.

Els homes de Jordi Garcia seguien en estat de gràcia, davant d'un Igualada que no aconseguia reaccionar. Els locals veien com en un mateix minut el Reus feia dos gols, obra de Pablo Nájera i Del Río, que encara ampliaven més el marcador i deixaven el partit vist per sentència. Però encara hi ha hagut temps per a més. Raül Marín també s'ha volgut apuntar al festival golejador reusenc i ha fet l'1 a 7 de forma magistral en una falta directa. El Reus no ha baixat el pistó tot i la golejada i el mateix Marín feia el segon del seu compte particular al 40', amb un tir des de l'interior de l'àrea.

L'Igualada, tot i la diferència de gols, ha plantat cara com ha pogut i ha intentat retallar distàncies en més d'una ocasió per maquillar el resultat. En una d'aquestes, Roger Bars ha superat Càndid Ballart i ha fet pujar el 2 a 8 al marcador. Poc després, Riba ha fet el tercer per als locals amb un potent xut des de la frontal.

Amb el partit resolt, en els darrers minuts s'ha pogut veure un joc desordenat sobre la pista, sense massa criteri tàctic per part d'ambdós equips. L'Igualada intentava sortir a la desesperada a la cerca de més gols, tot i que sense sort, mentre que el Reus arrencava sense massa criteri quan recuperava l'esfèrica, encara amb fam golejadora. Finalment, el 3 a 8 s'ha mantingut en el marcador i els reusencs continuen sumant de tres en tres i es mantenen imbatuts. El pròxim partit dels de Jordi Garcia serà aquest dimecres, 11 de novembre, a les 8 del vespre, quan jugarà al Palau d'Esports el partit ajornat davant el Lleida Llista Blava.