Jornada favorable per als equips reusencs de Tercera Catalana

12 de Novembre de 2022, per Reusdigital.cat
  • Imatge de l'encontre

Cedida

El CF Reus RN ha guanyat aquest dissabte a la tarda, a l’Icomar per 1-3. Després d’alguns partits amb un resultat desfavorable, els reusencs han recuperat la contundència i l’efectivitat en les seves línies, fet que ha determinat   els tres punts. Els quatre gols han arribat a la segona part. Víctor Manuel avançava els roig-i-negres al minut 56 i Jonatan ha empatat uns minuts després. Valentín Jianu ha fet el segon al 67 i a les acaballes de l’encontre, de nou Víctor Manuel ha fet el tercer gol definitiu. El pròxim cap de setmana, el CF Reus RN rep el Porrera UE.

La resta d’equips reusencs de Tercera Catalana també han aconseguit victòries. La Unió Astorga, ha guanyat l’Escola F Sant Pere i Sant Pau per 4-1, i el Mas Pellicer UD ha superat l’equip de la Selva del Camp FC per 5-0.

A la pròxima jornada, l’Astorga jugarà contra el Ràcing Bonavista i el Mas Pellicer contra el Miami FC.